Imagini de la ACCIDENTUL MORTAL din Apoldu, surprinse de o cameră de bord VIDEO

Imagini de la accidentul din Apoldu. Un șofer care a surprins cu ajutorul unei camere de bord accidentul produs în luna iunie în localitatea Apoldu, a făcut publice imaginile pe internet.

22 aug. 2016, 13:35
Imagini de la ACCIDENTUL MORTAL din Apoldu, surprinse de o cameră de bord VIDEO

Evenimentul rutier s-a produs în data de 28 iunie, în apropiere de localitatea Apoldu de Sus, pe DN1, în județul Sibiu. În urma accidentului o persoană a decedat iar alte patru au fost rănite, dintre care doi copii. Șoferul care a ajuns în zona respectivă la câteva momente după producerea impactului a postat înregistrarea pe Trafictube.ro.

Bărbatul spune că imaginile pe care le-a văzut au fost îngrozitoare. Bărbatul din mașina care a cauzat accidentul era decedat în timp ce în celălalt autovehicul se afla o familie cu doi copii mici.

„Copilul era prea mic pentru scaun înălțător. L-am găsit la picioarele mamei lui cu tot cu scaun. Degeaba a avut centura pusă. Mama fiind în stare de șoc, l-a și zguduit destul de tare ca să îl trezească, crezând că e mort. I-am zis să stea liniștită și să nu îl mai miște până nu ajunge salvarea dar vă dați seama că din urma șocului nu cred că mă auzea”, povestește martorul pentru Vocea Transilvaniei.

Potrivit polițiștilor, accidentul de la Apoldu s-a produs din cauza neadaptării vitezei la condițiile de drum (ploaie n.r.) iar mașina, cu volanul pe dreapta, a pătruns pe contrasens unde s-a lovit de un autovehicul condus regulamentar, în care se afla o familie cu doi copii. Șoferul mașinii care a provocat accidentul a decedat. Dintre cele patru victime rămase în viață, un copil în vârstă de patru ani a fost grav rănit în timp ce ceilalți trei au suferit leziuni ușoare.