Imagini de noaptea minții în Capitală! Șoferul unui Mercedes a fugit după ce a lovit mai multe mașini, în timp ce polițiștii și jandarmii încercau să-l țină pe loc

Scene șocante au avut loc miercuri seara în Capitală. Șoferul unui Mercedes, care a lovit mai multe autoturisme, a reușit să fugă, în ciuda eforturilor făcute de polițiști și de jandarmi pentru a-l ține pe loc.

26 oct. 2022, 22:46
Imagini de noaptea minții în Capitală! Șoferul unui Mercedes a fugit după ce a lovit mai multe mașini, în timp ce polițiștii și jandarmii încercau să-l țină pe loc

Incidentul s-a petrecut în Sectorul 4 al Capitalei, iar imaginile au ajuns deja virale pe internet. Un polițist, aflat în intersecția Bulevardul Gheorghe Șincai cu Tineretului, i-a cerut șoferului să iasă din mașină. Bărbatul a refuzat și a încercat să plece de la fața locului. În tot acest timp, omul legii a chemat ajutoare. Jandarmii au intervenit și ei și au încercat să-l scoată pe șofer din mașină.

Șoferul Mercedesului a lovit mașina din fața sa, iar agentul i-a cerut insistent să coboare. Jandarmii au intervenit și ei și au încercat să-i deschidă portiera și să spargă geamul. Fără succes, însă. Șoferul a forțat plecarea intrând din nou în mașinile din fața sa și chiar riscând să-i accidenteze pe oamenii legii. A reușit, în cele din urmă, să plece.

„La data 26 octombrie 2022, în jurul orei 19.00, polițiști ai Brigăzii Rutiere, în timp ce desfășurau activități de monitorizare și fluidizare a traficului rutier, pe o stradă din Sectorul 4, au solicitat conducătorului unui autoturism, care încălcase mai multe reguli de circulație, să oprească. Acesta nu s-a conformat indicațiilor polițistului, în sprijin venind și o echipă de jandarmi din cadrul Direcției Generale de Jandarmi a Municipiului București.

La solicitarea forțelor de ordine să oprească și să coboare din autoturism, conducătorul auto a părăsit zona, lovind două autoturisme. Autoturismul a fost dat în atenție și a fost găsit abandonat, la scurt timp, pe o stradă din Sectorul 4. În momentul de față polițiștii desfășoară activități în vederea identificării și depistării conducătorului auto”, arată un comunicat al Poliției.