Imagini de senzaţie cu Andrei Baciu, ministrul propus la Sănătate. Tânărul de 29 de ani, în lenjerie intimă

Andrei Baciu, noul ministru al Sănătății, a fost descris de premierul desemnat Dacian Ciolos drept "un tanar medic chirurg, cu experienta în străinatate, dar și experienta în managementul spitalicesc". La scurt timp după ce a fost propus ca ministrul al Sănătăţii, s-a aflat că Baciu are doar 29 de ani şi este un fost model de lenjerie intimă.

15 nov. 2015, 16:36

Noul guvern este gata şi este format din o treime femei, iar restul bărbaţi. Dacian Cioloş are miniştri cu zeci de ani de experienţă în domeniul pe care-l vor coordona, dar are şi mulţi miniştri tineri. Cel mai tânăr membru al guvernului este Andrei Baciu, ministrul Sănătăţii, care are doar 29 de ani.

În 2010, Andrei Baciu s-a numărat printre cei mai sexy români, potrivit unui top publicat pe site-ul farabarbati.ro. „1,85m in inaltime si un corp dumnezeiesc. Iar privirea. Oh… privirea lui te duce cu gandul la frumusetile clasice ale Hollywood-ului, iar atitudinea de bad-boy afisata ne inmoaie genunchii, la propriu. E frumos tare baiatul asta si dupa ce termina de colindat prin lume, il asteptam inapoi acasa. Fetele, stiu de ce!”, aşa era descris Baciu în acel articol.

Andrei Baciu, propus de Dacian Cioloş la Ministerul Sănătăţii, a declarat că este onorat de propunerea sa pentru funcţia de ministru al Sănătăţii şi că vrea să rezolve cât mai multe dintre problemele din sistemul sanitar, precizând că îşi doreşte să aplice în ţară ceea ce a învăţat în străinătate.

Andrei Baciu are 29 de ani şi este preşedintele Asociaţiei SOS Drepturile Pacienţilor. El a absolvit în 2011 Facultatea de Medicină din cadrul Universităţii de Medicină şi Farmacie „Carol Davila” Bucureşti, a fost medic rezident la Secţia de Chirurgie Cardiacă de la Spitalul Fundeni, din ianuarie până în martie 2012, iar din aprilie 2012 până în mai 2014 a lucrat la Departamentul de Chirurgie Cardiovasculară şi Toracică de la Centre Hospitalier Universitaire Rouen, Franţa.

De asemenea, a lucrat în domeniul chirurgie toracică la Institutul de Pneumoftiziologie „Marius Nasta”, din aprilie până în septembrie 2015, şi în domeniul chirurgie generală, la Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti, din august 2014 până în martie 2015. A participat la programe de training şi la conferinţe pe teme de chirurgie cardiacă şi toracica în Olanda, Italia, Franţa şi Marea Britanie.

CITEŞTE ŞI BIOGRAFIE: Andrei Baciu, ministrul Sănătăţii în Guvernul Cioloş