Imagini din casa în care a fost găsită moartă Stela Popescu. Vezi cui va rămâne averea actriţei

După ce s-a dăruit scenei artistice din România mai bine de jumătate de secol, Stela Popescu nu a strâns doar aplauze, nu a avut parte doar de aprecieri ci şi de satisfacţii materiale. Marea actriţă avea de o situaţie materială bună, deţinând mai multe imobile dar şi obiecte de colecţie adunate din călătoriile sale din toate colţurile lumii.

24 nov. 2017, 18:01

Actriţa Stela Popescu locuia singură într-o vilă cochetă din Centrul Capitalei, aproape de Piața Galați.

Locuinta este situata intr-o zona linistita, „ascunsa” dupa o alta casa imensa. Ca sa poata ajunge la resedinta ei, colega de platou a lui Arsinel trebuie sa treaca prin curtea vecinului. Vedeta si-a montat mai multe camere de filmat ca sa stie exact cine ii deschide poarta.

Casa, în interior, e plină de amintiri și lucruri care o reprezinta.

„Intotdeauna mi-au placut mobila si decoratiunile clasice pentru ca am mers pe principiul ca nu se demodeaza niciodata. Daca mi-as fi luat o mobila moderna, ar fi trebuit sa o schimb o data la doi-trei ani pentru ca, de fiecare data, ar fi aparut ceva mai nou. In plus, mobila clasica imi permite sa ma joc cu stilurile si cu obiectele de mobilier… nu este necesar sa urmez o directie comuna. In casa am adunat obiecte aduse de mine din toata lumea. Cei care ma cunosc stiu ca peste tot pe unde merg vizitez targurile de vechituri, anticariatele, unde gasesc obiecte de decoratiuni minunate”, spunea Stela Popescu într-un interviu, potrivit magazinuldecase.ro.

Vezi: Imagini emoţionante la căpătâiul Stelei Popescu. Corina Chiriac: Nu m-a văzut nimeni plângând. Îmi pare foarte rău

Stela Popescu îşi lasă familia la adăpost. Marea actriţă era proprietara a două vile în Capitală, a unei case de vacanţă pe litoral dar şi a unui bloc de locuinţe pe care îl ridicase pe terenul moştenit de la mama ei în urmă cu doi ani. Mai mult, Stela Popescu deţinea o colecţie impresionantă de obiecte aduse din toate colţurile lumii. Octavian Ursulescu, prieten apropiat, a povestit la România TV despre ce se va întâmpla cu cele materiale aflate în posesia Stelei Popescu.

Toată averea strânsă în cei peste 50 de ani de carieră va rămâne la cele trei fete pe care Stela Popescu le-a adorat: fiica sa, Doiniţa Maximilian, nepoata şi strănepoata.

Pe lângă pensia de 1.500 de lei, Stela Popescu primea şi o indemnizaţie de merit de la UNITER, de 2.700 de lei. La aceste sume se adăugau banii obţinuţi din reclame, precum şi din drepturile de autor, astfel că a putut să ducă o viaţă decentă.

Sicriul cu trupul actriţei Stela Popescu a fost depus, vineri, la Teatrul de Revistă ”Constantin Tănase”, sute de oameni aplaudând la sosirea acestuia.

Actriţa Stela Popescu a suferit un accident vascular cerebral hemoragic sever, care s-a putut produce la data de 22-23 noiembrie 2017, a anunţat Institutul Naţional de Medicină Legală „Mina Minovici” Bucureşti.

După moartea Stelei Popescu au apărut numeroase controverse. Mai grav este că vin chiar din lumea artistică. Organizatorii şi spectatorii unui eveniment unde a urcat pe scenă Stela Popescu, abia vorbind şi scăpând pe jos chiar premiul primit, sunt acuzaţi că au asistat nepăsători. În sală era şi Andreea Marin care a respins azi acuzaţiile. Gala respectivă a avut loc marţi, cu 24 de ore înainte de deces.

Cum a murit Stela Popescu. Rezultatele oficiale ale necropsiei