Imagini dramatice! Artista Sinead O’Connor vrea sa se sinucidă! A postat un video cutremurător

Cântăreața irlandeză Sinead O’Connor este cu moralul la pământ. Artista în vârstă de 50 de ani a distribuit recent pe contul său de Facebook un video de 12 minute de-a dreptul tulburător în care recunoaște că suferă de tulburări psihice și că a ajuns la capătul puterilor. În filmuleț apare plângând, cu o voce disperată cu care își strigă durerea interioară, având tendințe sinucidale.

08 aug. 2017, 09:28

Sinead O’Connor a ajuns așa din cauza singurătății căreia nu-i mai poate face față, deși s-a luptat de multe ori cu această boală cruntă. Ba mai mult, cântăreața a mărturisit că s-a gândit să-și pună capăt zilelor pentru a scăpa de acest calvar. S-a filmat în camera unui hotel și a spus plângând că se luptă să rămână în viață în fiecare zi: ” Sunt singură.”

 

Deși are patru copii, se pare că relația cu aceșatia nu-i cea mai bună, cântăreața spunând printre lacrimi că singura persoană care îi mai este alături este chiar doctorul său psihiatru, un om care o sprinjină și o încurajează în fiecare zi. Și ea este doar unul dintre milioanele de oameni care suferă de depresie și care are nevoie de ajutor și de iubire, scrie OK! Magazine.

Artista a vrut să le arate fanilor cât de singură și de tristă se simte, locuind într-un motel îngrozitor din New Jersey: ” Nu sunt persoane în viaţă mea, doar medicul meu psihiatru, un om minunat care mă ţine în viaţă. Boală nu ţine cont de persoană. Nimănui nu îi pasă de mine, mă simt atât de singură”. Iar fanii îngrijorați au încercat să o susțină cu mii de mesaje încurajatoare, asigurând-o că ei îi sunt alături.

Nu este prima oară când artista se gândește la sinucidere, căci se luptă cu depresia de mai bine de 15 ani. În trecut chiar a încercat să-și ia viața cu o supradoză, însă a scăpat nevătămată.  Cântăreața și-a continuat monologul: „De ce suntem singuri? Oamenii care suferă de tulburări psihice sunt cei mai vulnerabili de pe pământ, trebuie să aveți grijă de noi, nu suntem ca toată lumea, vreau doar să fac acest clip pe care toți îl puteți vedea. Este stigmatul cel care ucide oamenii, nu boala mentală „

Foto: Facebook