Imagini dramatice la Suceava. Dricurile stau la coadă în faţa spitalului pentru a prelua morţii

Imagini dureroase la Spitalul din Suceava. Mașinile mortuare stau la coadă în fața spitalului pentru a prelua morții. Agresivitatea virusului, numărul mare de bolnavi, lipsa medicamentelor și a medicilor infecționiști au dus la o explozie a numărului de decese.

02 apr. 2020, 05:04
Imagini dramatice la Suceava. Dricurile stau la coadă în faţa spitalului pentru a prelua morţii

Situația la Suceava este în continuare una dramatică. Agresivitatea virusului, numarul mare de bolnavi, lipsa medicamentelor și a medicilor infecționiști au dus la o explozie a numărului de decese. În curtea spitalului județean a fost deja instalat un container frigorific pentru că morga nu mai face față.

Potrivit surse obiectivdesuceava, într-o singură zi au fost înregistrate cel puţin 18 decese care nu ar fi fost încă raportate de către autorităţi. 

Între timp, apar noi mărturii ale oamenilor care îşi iau morţii din spital. „E dureros să duci un om la groapă îmbrăcat în pijamale… el fiind într-un sac”, a mărturisit un sucevean, al cărui tată a decedat zilele trecute.

Reamintim că secția de Boli Infecțioase Suceava nu are niciun medic apt de muncă, după ce toți au fost diagnosticați pozitiv cu Covid 19. Pacienții sunt îngrijiți de medici de alte specialități, cu indicații primite prin telefon de la șefa secției de Boli Infecțioase, aflate sub tratament, la domiciliu. 

Judeţul Suceava se află în carantină. 

Citeşte şi O familie întreagă din Galaţi, în spital din cauza Covid-19. Părinţii sunt angajaţi la Ambulanţă