Imagini emoţionante cu 4 surioare gemene. Fotografa: Au dormit ca nişte îngeraşi, toată şedinţa

Patru fetiţe gemene în vârstă de două luni au ajuns vedete pe Facebook după ce au fost protagonistele unei şedinţe foto emoţionante.

14 iul. 2016, 08:09

Bethani şi soţul ei, Tim Webb, au devenit părinţi unor gemene concepute natural. Abigail, Mckayla, Grace şi Emily s-au născut pe 6 mai, prin cezariană, când sarcina ajunsese la 33 de săptămâni.

Soţii Webb, în a le căror familii nu există cazuri de naşteri multiple, au aflat de la asistentă că şansele de a avea patru gemeni fără fertilizare sunt de una la 729.000, arată Dr. James Bofill, profesor la University of Mississippi. Dar există doar o şansă la 15 milioane de sarcini de a avea patru gemeni identici, potrivit site-ului RaisingMultiples.org. Ei bine, şansa aceea a fost a lor. Cei doi soţi au fost şocaţi în decembrie, când după un control de rutină cu ultrasunete li s-a spus că vor avea patru copii, scrie today.com. Potrivit eva.ro, fetiţele sunt gemeni identici, aşa că părinţii au găsit o soluţie pentru a le deosebi: ele au unghiile de la picioare colorate cu nuanţe diferite de ojă.

Într-o seară de la începutul lunii iunie, Bethani Webb era plină de nervi. A doua zi dimineaţă, cvadrupleţii ei, patru fetiţe de două luni, urmau să facă prima lor şedinţă foto.

„Eram stresată pentru că nu puteam să dorm, erau foarte agitate şi plângeau. Dar s-au descurcat atât de bine”, a povestit Webb, care trăieşte în Alberta, Canada, pentru Us Weekly.

Fotografa Cassandra Jones a fost cucerită de cele patru gemene. „Când le-am pozat n-a curs o lacrimă. De fapt, n-au deschis nici măcar un ochi. Au dormit ca nişte îngeraşi, toată şedinţa”, a declarat ea.

Imaginile au devenit virale şi au primit peste 5.000 de like-uri pe pagina de Facebook Noelle Mirabella Photography, scrie publicaţia citată.