Imagini emoţionante: O femeie surdă din naştere aude pentru prima oară după un implant VIDEO

Publicat: Vineri, 28 Martie 2014 09:34 // Actualizat: Vineri, 28 Martie 2014 11:30 // Sursa: romaniatv.net

Imagini emoţionante surprinse într-un spital din Marea Britanie, unde o femeie de 40 de ani, surdă din naştere, aude pentru prima oară.

Imaginile din cabinetul medicului au fost surprinse chiar de mama femeii şi fac deja înconjurul lumii. În urmă cu patru săptămâni, Joanne Milne a fost supusă unei operaţii complexe, în timpul căreia i s-au făcut implanturi ca să poată percepe sunetele. Ea a fost nevoită să aştepte o perioadă până când aparatele au fost puse în funcţiune.

Joanne a izbucnit în plâns atunci când a auzit pentru prima oară în viaţa ei o voce, cea a asistentei care îi spunea zilele săptămânii.

"În ultimele 48 de ore am auzit persoane care râdeau în spatele meu, păsările care cântă şi vocile prietenilor mei - nu a mai fost nevoie să dau din mână sau din picior pentru a atrage atenţia, este un pas imens pentru o persoană surdă", povesteşte femeia.

Deşi încă se mai obişuieşte cu implanturile - chiar şi zgomotul făcut de o pungă o sperie - speră ca în curând va putea folosi un telefon şi că va putea asculta tot timpul ceva ce îi place mai mult decât orice altceva: sunetul muzicii.

Implantul este extrem de important pentru ea având în vedere că atunci când avea 20 de ani a început să îşi piardă şi vederea. Acum are vedere în tunel severă - a pierdut vederea periferică şi a rămas doar cu o mică imagine centrală - şi este înregistrată ca persoană nevăzătoare.

loading...
1 Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
femeie surdă femeie surdă aude femeie surdă SUA implant cohlear surd suzi
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
28 mar 09:49
...

Imagini emoţionante surprinse într-un spital din Marea Britanie, unde o femeie de 40 de ani,...
1
EUR
4.8418
RON
13 Jul
noapte 15 °
zi 25 °
Ultimele joburi adaugate
24 H