Imagini explozive. Un artist de la noi legat în lanţuri de Celia. „Toţi bărbaţii care joacă la două capete merită legaţi” FOTO

Karym a filmat zilele acestea un nou videoclip, pentru piesa "Râu de lacrimi". Artistul joaca impreuna cu Celia si buna ei prietena, Larisa Judele, o bomba sexy!

31 aug. 2018, 12:02

Piesa „Râu de lacrimi”, produsa in studioul Fly Records, este una de dragoste, iar videoclipul este răscolitor, cântăreţul fiind imobilizat şi legat cu un lanţ. In clip, cantareata Celia joaca rolul de fata buna, iar prietena artistei, Larisa Judele, joaca rolul de fata rea. Povestea completa o vom afla odata cu lansarea videoclipului, care va avea loc cat de curand. Videoclipul este regizat de Daniel Libeg, iar in el isi vor mai face aparitia si Madalin & Radu, fosti concurenti la „Mireasa pentru fiul meu”, sezonul 6, dar si prieteni apropiati de-ai artistului: Olga Barcari, Andreea Iftinca si Cornel Kaiac.

Citeşte şi Celia a trăit senzaţii tari! Ce s-a întâmplat în momentul când a sărit cu parapanta! Nu va uita prea curând

„Toti barbatii care joaca „la doua capete” merita legati… Karym cel alaturi de care in urma cu cateva luni am scos piesa „La 2 capete ” a filmat un nou videoclip… il sustin si ii urez Succes!”, a scris Celia pe o retea de socializare, alaturi de o poza cu Karym legat cu un lant.

„Duminică am filmat videoclip pentru noul meu single „Râu de lacrimi”, produs de Fly Records! Abia aștept să ascultați și să vedeți clipul! În el își face apariția și Celia, o prietenă dragă sufletului meu, cu care am colaborat și în urmă cu câteva luni pentru piesa „La două capete”!”, a declarat Karym.

Karym s-a facut remarcat la inceputul anului 2017 cand a lansat „Anonim” alaturi de Mellina, piesa ce a adunat aproape 2 milioane de vizualizari pe YouTube intr-un timp foarte scurt. In toamna anului 2017 artistul a lansat alaturi de Celia piesa „La doua capete”, ce a acumulat aproape 4 milioane de vizualizari.

An greu pentru Karym

Karym a trecut prin clipe grele. In urma cu doua luni, tatal artistului a decedat dupa o lupta crunta cu boala. Bărbatul a fost diagnosticat cu cancer, exact același tip de cancer de care a murit și cîntăreața Denisa Răducu: carcinom hepatocelular, o boală a ficatului.

Karym se împarte între muzică și copilul pe care îl crește singur

Karym are o poveste impresionantă de viață. Artistul se împarte între muzică și copilul de 9 anișori, pe nume Angel, pe care îl crește singur de la varsta de 2 ani. „Muzica înseamnă foarte mult pentru mine. Am renunțat la o viață foarte bună în Franța, unde eram stabilit cu fiul meu de mai bine de 1 an, pentru a mă întoarce în țară și a continua pe acest drum… și am ales bine. Cu siguranță vor mai fi sacrificii pe care le voi face pentru a ajunge acolo unde mi-am propus, dar se merită. Fac muzică de când mă știu și am făcut tot timpul ce mi-a plăcut. Am muncit mult, dar cu plăcere.”, a declarat Karym.

În urma cu șase ani, Karym a câștigat lupta în instanță cu mama băiețului. Artistul a câștigat definitiv custodia exclusivă a copilului. „A fost cel mai mare hop al vietii mele”, declara în urmă cu doi ani cântărețul. Băiețelul reprezintă totul pentru Karym. Într-o postare de pe Facebook, Karym a notat câteva dintre lecţiile pe care le-a învăţat chiar de la fiul lui. „Au trecut 9 ani de când ai venit pe lume, 9 ani în care am învățat să iubesc mai mult, sa iert mai mult, să mă joc mai mult, să râd mai mult, 9 ani de cand viata mea a capatat un sens. Îți mulțumesc pentru că îmi aduci atâta bucurie in fiecare zi! Te iubesc.”