Imagini fabuloase cu premierul AUR în apa înghetată. Călin Georgescu: „Imunitatea se întreţine şi se antrenează doar în natură”

Imagini fabuloase cu premierul propus de AUR în apa înghetată. Călin Georgescu s-a filmat în timp ce făcea baie în apa rece ca gheata a unui lac de munte.

13 ian. 2021, 19:22
Imagini fabuloase cu premierul AUR în apa înghetată. Călin Georgescu: „Imunitatea se întreţine şi se antrenează doar în natură”
Imagini fabuloase cu premierul AUR în apa înghetată. Călin Georgescu: "Imunitatea se întreţine şi se antrenează doar în natură"

Imagini fabuloase cu premierul AUR în apa înghetată. Călin Georgescu, omul pe care Alianta pentru Unirea Românilor l-a propus pentru funcţia de premier, s-a filmat în timp ce făcea baie în apa rece ca gheata a unui lac de munte. Acesta spune că aşa îsi întăreste sistemul imunitar.

Imagini fabuloase cu premierul AUR în apa înghetată

„Am încredere în sistemul meu imunitar pentru că am încredere şi credinţă deplină în creatorul lui, în Dumnezeu. Imunitatea mea ţine de suveranitatea fiinţei mele. Imunitatea se întreţine şi se antrenează doar în natură. Aici este realitatea, aici este  informaţia. Nu în laborator.De aceea nu-mi este frig, nu simt frigul, simt puterea. Simt că trăiesc, sunt liber”, spune Călin Georgescu în timp ce se află în apă.

Reamintim că AUR l-a nominalizat pe Călin Georgescu pentru funcţia de premier al României, încă din campania electorală şi a fost reconfirmat la o zi după alegerile parlamentare.

Călin Georgescu este unul dintre experţii în domeniul dezvoltării durabile, având în spate o experienţă de peste 15 ani în cadrul structurilor ONU, dar şi reprezentant al Comitetului Naţional UNEP pentru România, se arată în descrierea sa publică.

Acesta a mai ocupat funcţii de consilier şi de secretar general al Ministerului Mediului, director al Departamentului Organizaţiilor Economice Internaţionale din Ministerul Afacerilor Externe şi secretar general al Asociaţiei Române pentru Clubul de la Roma.

George Simion a explicat de ce a ales AUR să-l propună premier.

„Acest stimat domn, patriot, creştin, Călin Georgescu este o persoană particulară deocamdată, e în afara AUR, nu e membru, nu deţine funcţii. Noi l-am propus pentru că a fost singurul specialist care a articulat o viziune pentru România. Ne-a plăcut acea viziune, am îmbrăţişat-o şi am pus-o în programul nostru electoral. Şi am zis dacă omul ăsta a gândit aşa va fi bun să-l susţinem”, a afirmat George Simion, la Marius Tucă Show.


loading...
Partenerii noștri