Imagini greu de privit. Cum a fost găsită Dana Roba de medici, după ce a fost snopită în bătaie de către soțul ei cu un ciocan

Cum arată Dana Roba după ce a fost mutilată cu un ciocan de către soțul nemilos. Vedeta se află în continuare în stare gravă.

09 iun. 2023, 11:01
Imagini greu de privit. Cum a fost găsită Dana Roba de medici, după ce a fost snopită în bătaie de către soțul ei cu un ciocan
Cum a fost găsită Dana Roba, după ce a fost mutilată cu ciocanul de soț

Dana Roba a fost mutilată de către soțul ei, după ce acesta a lovit-o cu un ciocan în cap. După ce a lăsat-o într-o baltă de sânge, bărbatul nu s-a oprit și a continuat să o lovească cu pumnii și picioarele. Apoi, acesta a sunat la 112 și a solicitat o ambulanță, povestind și ce a făcut.

Imediat după tragedie, la fața locului au ajuns oamenii legii, care l-au imobilizat pe Daniel Balaciu. Potrivit Cancan, Dana Roba a fost filmată imediat după agresiune de către un polițist, care o întreba pe aceasta dacă poate vorbi. Make-up artistul zăcea într-o baie de sânge, fără semne că ar auzi ce i se spunea, stând cu ochii închiși. Singurul lucru pe care îl mai putea face era să se întoarcă de pe o parte pe alta și să geamă de durere.

Citește și: Dana Roba, în stare gravă. Ce se va întâmpla cu fetele vedetei

În pozele care i s-au făcut în ambulanță se vede fractura craniană deschisă produsă în urma loviturilor de ciocan primite din partea soțului. Este vânătă din cap până în picioare, cu o mână zdrobită și două degete lipsă.

Daniel Baciu încearcă să pledeze nebun pentru a scăpa de închisoare și spune că îi pare rău pentru fapta comisă, dar că și-a pierdut mințile când a aflat că soția lui ar fi ieșit în oraș cu un alt bărbat.

Cu toate astea, soțul make-up artistului ar fi premeditat totul. În data de 1 iunie acesta a ieșit în oraș cu fetițele, iar descrierea pozei din mediul online dă de înțeles că cei doi erau deja despărțiși.

„Binecuvântarea de la Dumnezeu o primește cel care le crește și nu cel care doar se laudă cu ele”, a scris el.

Citește și: S-a aflat de ce Dana Roba a fost bătută cu ciocanul. Motivul pentru care și-ar fi ieșit din minți soţul gelos este un triunghi amoros, dezvăluiri halucinante din anchetă

Dana Roba se află în continuare la spital, după ce a fost operată pe creier, iar sora ei a oferit informații despre starea ei de sănătate.

„Situația în care se află Dana este exact așa cum a fost! Sora mea este sub tratament și așteptăm ca tratamentul să își facă efectul și să își revină, dar este tot așa”, a declarat Lidia Roba, pentru wowbiz.ro.

Cât despre cea de-a doua intervenție chirurgicală a vedetei, familia Danei Roba nu știe încă nimic clar despre asta, dar există posibilitatea să se întâmple. Sora make-up artistului i-a rugat pe oameni să nu vină în vizită în această perioadă, deoarece vedeta se recuperează, iar emoțiile puternice ar putea să o afecteze foarte tare.

„Ne dorim ca tratamentul să își facă efectul. Orice emoție poate să o afecteze foarte mult și atunci ne dorim să fie liniștită, să se recupereze și să poată să ajungă acasă la copii.

Îi rugăm foarte mult pe oamenii care vor să vină în vizită mai bine să nu vină. Îi rugăm se evite aceste vizite, eu am postat și la story mesajul acesta”, a mai spus Lidia Roba.