Imagini halucinante la un spital din Corabia. Un bătrân se roagă în genunchi să fie consultat după trei ore de stat în frig

Imagini șocante surprinse la spitalul din Corabia, județul Olt. Un bătrân se roagă în genunchi să îl bage cineva in seamă, după ce trei ore nimeni nu i-a dat nicio atenție.

10 ian. 2021, 19:53
Imagini halucinante la un spital din Corabia. Un bătrân se roagă în genunchi să fie consultat după trei ore de stat în frig

Imagini halucinante într-un spital din judeţul Olt. Un bătrân a fost lăsat să zacă pe holurile spitalului ore în şir, fără ca cineva să îl ajute să se ridice de pe jos. Infirmierele au venit și pur şi simplu s-au uitat la el cum se chinuie.

Dialogul dintre asistentă şi bătrân după ce acesta a căzut în genunchi

„- Haideţi, că o să vină cineva să vă ia de aici. Staţi de mult aici? Domnu’, staţi de mult aici?
– De vreo trei ore.
– De trei ore?
– Uitaţi-vă la mine un pic. Vreţi să vă ajut să vă ridicaţi pe scaun?
– Da.”

 

Scene incredibile pe holul spitalului din Corabia. Imagini halucinante au fost filmate de o pacientă și făcute publice pe o rețea de socializare. Imaginile arată cum un bătrân bolnav se târa pe jos în așteptarea ajutorului medical, fără a fi băgat în seamă de personalul medical.

Imaginile nu mai suportă niciun comentariu, fiind relevante pentru situația creată. Conducerea unității medicale nu a putut fi contactată pentru a prezenta un punct de vedere cu privire la acest caz.

Paradox în ţara noastră: „Românii iau sub limbă echivalent de venin de viperă braziliană, dar se codesc să se vaccineze“

 

Incidenţa cumulată a cazurilor în ultimele 14 zile în judeţul Olt, la data de 10.01.2021, este de 0,83/1.000 locuitori, mai multe localități din județ înregistrând creșteri ale ratei de infectare cu SARS-CoV-2, trecând de pragul de 1,5 cazuri la mia de locuitori, scrie Olt-Alert.ro

Este vorba de Găvănești (2,63 cazuri/1000 locuitori), Giuvărăști (1,89 cazuri/1000 locuitori), Șerbănești (1,85 cazuri/1000 locuitori), Gura Padinii (1,81 cazuri/1000 locuitori), Morunglav (1,75 cazuri/1000 locuitori), Nicolae Titulescu (1,70 cazuri/1000 locuitori) și orașul Corabia (1,58 cazuri/1000 locuitori).

În alte 59 de localități incidența este sub 1,5 cazuri la mia de locuitori, iar în 46 de localităţi nu a fost înregistrat, în ultimele 14 zile, nici un caz pozitiv COVID-19.