Imagini halucinante pe un drum național din România. Şofer kamikaze, filmat mergând cu peste 100 km la oră cu parbrizul acoperit de zăpadă

Românii continuă să șocheze din nou. O cameră de bord a unui şofer a susprins o imagine incredibilă pe un drum național şi a început să facă înconjurul internentului după ce a fost postată pe pagina de Facebook Trafic Tube.

19 ian. 2021, 22:36
Imagini halucinante pe un drum național din România. Şofer kamikaze, filmat mergând cu peste 100 km la oră cu parbrizul acoperit de zăpadă

Imagini halucinante pe un drum național din România. Un bărbat a șocat pe toată lumea după ce a fost surprins circulând pe un drum naţional cu parbrizul acoperit de zăpadă.

Imagini halucinante pe un drum național din România. Ce s-a întâmplat  pe șosea. Imaginile au făcut înconjurul internetului

Deși în legislație nu este menționată obligativitatea participanţilor la trafic să îşi cureţe masinile, şoferul din imagini deţine recordul absolut în ceea ce privește modul în care circulă. Fără să îi pese de siguranţa sa sau a celorlalţi şoferi, bărbatul a intrat în trafic cu parbrizul plin de zăpadă. Acesta a curăţat parbrizul doar în dreptul feţei, foarte puţin.


De altfel, un agent de poliție din Sibiu a deszăpezit luneta unui şofer, la un semafor din oraş. În timp ce așteptau la un semafor, polițiștii au descoperit că mașina din fața lor avea luneta plină cu zăpadă. Astfel nici nu au clipit și au sărit să-i dea o mână de ajutor șoferului. Unul dintre polițiști a coborât imediat din mașină, curățând geamul mașina din față.

Șoferul autoturismului, probabil luat prin surprindere, a pornit avariile în semn de mulțumire la adresa polițistului.

Fimulețul a fost postat pe o rețea socială chiar de Poliția Sibiu, alături de mesajul: „Iarna nu-i ca vara. Circulați cu atenție!”

Din fericire, vremea se va încălzi în majoritatea regiunilor miercuri. Maximele și minimele vor urca mai multe grade, după ce marți a fost frig în majoritatea regiunilor, anunţă ANM.

Temperaturile vor crește miercuri în majoritatea regiunilor. În majoritatea zonelor maximele, atinse în timpul zilei, vor fi pozitive, în timp ce pe timpul nopții va fi în continuare frig. Temperaturile vor fi cuprinse între -11 și 7 grade Celsius, mai ridicate în sud-vestul țării.

Maxima zilei va fi atinsă în Drobeta Turnu Severin, acolo unde se vor înregistra, la prânz, 7 grade Celsius. În mai multe zone din țară va ninge, printre acestea numărându-se și Brașov și Cluj. În Cluj și Brașov va ninge.

Citeşte şi: PROGNOZA METEO 14 ianuarie. Ger şi ninsori viscolite la munte, frig şi cer noros în rest