Imagini în premieră cu Irina Fodor de la filmările pentru America Express 2024. Unde a fost surprinsă prezentatoarea TV

America Express 2024 va fi prezentată de Irina Fodor, iar filmările au început deja. Cele nouă echipe care se luptă în acest an pentru premiul cel mare sunt formate din vedete apreciate în România.

06 iun. 2023, 18:10

Imagini în premieră cu Irina Fodor de la filmările pentru America Express 2024. Cele nouă echipe au pornit pe Drumul Soarelui, drum ce va fi presărat cu multe obstacole, dar și cu recompense pe măsura eforturilor.

Irina Fodor, prezentatoarea show-ului de la Antena 1, a făcut publice primele fotografii de la America Express 2024, din Columbia, acolo unde va avea loc prima etapă, urmând ca aventura să continue în Ecuador și Argentina.

Citeşte şi: S-a aflat! Câți bani va primi Alexia Eram, fiica Andreei Esca, la America Express

Soția lui Răzvan Fodor a trăit și clipe mai puțin plăcute în Columbia. În prima noapte petrecută în Medellin, întreaga echipă a fost surprinsă de un cutremur cu magnitudinea de 6.6 grade, experiență resimțită în plin de către fiecare participant.

„După trei avioane schimbate și multe ore în zbor, am ajuns în Columbia. Prima noapte în  Medellin a venit la pachet cu senzații tari, un cutremur de 6,6 grade care mi-a cam zbârlit părul pe ceafă. A doua zi a adus o premieră pentru mine: primul zbor cu elicopterul deasupra unui peisaj de o frumusețe răpitoare. Asta mi-a cam plăcut. În concluzie, sezonul 6 se anunță unul plin de adrenalină! Vă mai țin la curent cu locuri frumoase și experiențe periculoase!  Vă pup, vă îmbrățișez și nu uitați să mai trimiteți, din când în când, câte un gând bun concurenților noștri!”, a scris Irina Fodor pe Instagram.

Citeşte şi: Ce au făcut Cătălin Bordea şi Nelu Cortea cu marele premiu de la America Express. Au câştigat 30.000 de euro!

Care sunt cele nouă echipe din sezonul 2 – America Expres

1. Romică Ţociu (actor) şi fiul său, Cătălin Ţociu

2. Cleopatra Stratan şi Edward Sanda (cântăreţi);

3. Alexia (influencer) şi Aris Eram (student);

4. Giulia (cântăreaţă) şi soţul ei, Vlad Huidu;

5. Sânziana Negru şi Laura Giurcanu (influnceri);

6. Iuliana Pepene (prezentatoare TV) şi Sonia Simionov (jurnalist Antena 1);

7. Ada Galeş (actriță) şi mama sa, Antoneta;

8. Ionuţ Rusu şi George Tănase (vloggeri);

9. Iulia Albu (critic de modă) şi iubitul ei, Mihai Alexandru.