Imagini în premieră dintr-o fabrică McDonald’s. Pentru prima dată, jurnaliştii au avut voie să FILMEZE VIDEO

Compania McDonald's a fost acuzata de-a lungul timpului ca utilizeaza ingrediente nocive pentru produsele McNugget, facute din carne de porc, ce contine mai mult resturi de oase si piele, mixate intr-o pasta roz. Din acest motiv reprezentantii companiei au decis sa prezinte si varianta lor. Pentru prima data de la infiintarea acestui vast lant de magazine, in urma cu 59 de ani, jurnalistilor li s-a permis accesul in fabrici, pentru a vedea cum sunt realizate produsele.

16 oct. 2014, 12:59
Imagini în premieră dintr-o fabrică McDonald’s. Pentru prima dată, jurnaliştii au avut voie să FILMEZE VIDEO

O echipa de la Good Morning America (GMA) a asistat la procesul prin care McDonald’s produce sute de mii de kilograme de carne pe zi, pentru meniurile sale. Jurnalistii au ajuns la concluzia ca burgerii sunt realizat integral din carne de vita, potrivit Bzi.

Compania McDonald’s a anuntat ca va lua masuri radicale, pentru a se asigura ca toti cei care cumpara produsele din lantul de magazine stiu cu precizie ce mancare consuma. Compania a lansat o noua campanie, pentru a raspunde intrebarilor consumatorilor.

„Vom incepe o campanie numita „Mancarea noastra. Intrebarile noastre” si dorim sa le permitem clientilor sa ne puna intrebari, la care sa raspundem”, spun reprezentantii companiei. Si ABC News a primit permisiunea sa filmeze in fabricile din Fresno, California, aratand cum sunt preparate toate produsele comercializate de companie.
„Am decis sa permitem accesul in fabrici pentru clientii nostri, ingrijorati de ingredientele folosite. Nu dorim sa demonstram performantele de care suntem capabili, ci dorim sa aratam ce contin in realitate produsele noastre, a spus managerul-sef McDonald’s, Kevin Newell. Cu 35.000 de filiale in intreaga lume, McDonald’s este cel mai mare lant de magazine fast food de pe glob.