IMAGINI INCRDIBILE în Mamaia. Un sens giratoriu, semnalizat cu LUMÂNĂRI, după ce mai multe maşini au intrat în el

Recent, pe un site de socializare a apărut o imagine cu o maşină de teren care era intrată pe un sens giratoriu. Imaginea a fost surprinsă pe drumul ce leagă Mamaia de Năvodari.

14 mart. 2016, 08:58

Autorul postării trage un semnal de alarmă. Lipsa iluminatului adecvat pe tronsonul menţionat face ca acest tip de incidente să se repete, potrivit replicaonline.ro.

Încă un neatent care a încălecat unul dintre sensurile foarte bine „semnalizate şi iluminate” de pe drumul Năvodari-Mamaia„, apare la descrierea imaginii.

Reacţia celor care frecventează zona nu a întârziat să apară. Vina pentru astfel de situaţii se pare că este aruncată asupra administraţiei locale.

Acest domn nu a fost neatent. Sensurile giratorii sunt prost iluminate şi prost poziţionate. Neatent a fost cel care a făcut proiectul de iluminare publică şi amplasarea acestor sensuri giratorii„, „Părerea mea este că sunt atât de prost poziţionate că intri în ele şi ziua, nu doar noaptea„, susţin oamenii.

Oamenii au ales însă să remedieze situaţia, singuri, într-un mod inedit. Ei au folosit lumânări aprinse pe post de semnalizări pentru sensul giratoriu.

Citeşte şi ACCIDENTE în ţară. O femeie, rănită pe trotuar de o maşină. Un autoturism a zburat într-o brutărie