Imagini incredibile cu Cătălin Moroşanu. „Moartea din Carpaţi” promite spectacol VIDEO

Cătălin Moroşanu se pregăteşte pentru al patrulea meci din carieră împotriva unui luptător turc, iar în premieră îl va întâlni chiar în Moldova. Pe 19 octombrie, la Piatra Neamţ, Moartea din Carpaţi va da piept cu "Sultanul" Mehmet Ozer în main eventul galei Dynamite Fighting Show II.

22 sept. 2018, 11:12
Imagini incredibile cu Cătălin Moroşanu. „Moartea din Carpaţi” promite spectacol VIDEO

Aceştia au filmat clipul de promovare într-un loc de legendă al Moldovei medievale, Cetatea Neamţului, rezultatul fiind unul epic. Pe lângă un duel faţă în faţă între Moroşanu şi Mehmet, aducând cu duelurile de acum cinci secole dintre soldaţii lui Ştefan cel Mare şi ienicerii lui Mehmed al doilea.

În filmuleţ mai apar Andrei Stoica, Bogdan Năstase, Sebastian Cozmâncă, Alexandru Radnev, Valentin Bordianu şi Florin Lambagiu, toţi urmând să se numere printre eroii galei Dynamite Fighting Show de la Piatra Neamţ. Evenimentul se anunţă unic pentru sporturile de contact din România, toate duelurile urmând să se desfăşoare la openweight, ceea ce înseamnă că nu va exista o limită de greutate.

„A fost o adevărată provocare să filmăm acest clip într-un loc unic. Dincolo de tensiunea de a-mi întâlni adversarul acum înainte de meci, cetatea Neamţului îţi oferă o energie incredibilă. Avem locuri spectaculoase în România, ar fi păcat să nu le promovăm. Sportul este un ambasador al ţării şi ne mândrim că pe această cale ne putem promova şi locurile frumoase”, a declarat Moroşanu.