IMAGINI INCREDIBILE cu Simona Sensual în Postul Crăciunului. Nimeni nu şi-ar fi imaginat asta

În prag de Crăciun, Simona Sensual vrea să fie mai bună. 

15 dec. 2013, 23:57

În postul Crăciunului, Simona Sensual vrea să-şi spele din păcate. Recunoaşte că a mai greşit şi ea, ca orice om, dar pare că a găsit calea spre mântuire. Talentată la desen şi pictură, pasiune pe care a moştenit-o de la bunica ei, blonda a făcut mai multe lucrări cu teme religioase.

Simona Sensual a făcut deja bilanţul anului care se încheie. Blonda spune că a fost mai cuminte decât în alţi ani, dar este departe de a fi o sfântă. „Nu mai sunt arogantă, ignorantă, sfidătoare, m-am cuminţit şi cu condusul, sunt mai prudentă… Cam astea erau problemele mele mari. Bine, am mai minţit şi eu, ca fiecare, nu sunt vreo uşă se biserică”, a admis blonda pentru Click.

Cum Crăciunul se apropie, Simona a găsit o modalitate prin care, speră ea, să-i mai fie iertate din păcate. S-a apucat să facă icoane. Una dintre lucrările ei cu temă bisericească a fost expusă în galeriea de artă a buncii sale, care este pictoriţă. O alta a ajuns în altarul unei biserici din Alexandria, unde slujeşte duhovnicul blondei, în timp ce unele lucrări au rămas în proprietatea pictoriţei.


loading...