Imagini incredibile în Brazilia: sute de mii de cetățeni au ieșit în stradă, pentru a-l susține pe Jair Bolsonaro, înainte de alegeri (VIDEO VIRAL)

Imagini impresionante din Brazilia. Sute de mii de cetățeni au ieșit în stradă, miercuri, de Ziua Independenței, pentru a-l susține pe președintele în exercițiu, Jair Bolsonaro (67 de ani), înaintea scrutinului prezidențial, programat pentru luna octombrie.

08 sept. 2022, 12:41
Imagini incredibile în Brazilia: sute de mii de cetățeni au ieșit în stradă, pentru a-l susține pe Jair Bolsonaro, înainte de alegeri (VIDEO VIRAL)

Puternica manifestare de forță politică organizată în sprijinul lui Jair Bolsonaro a fost viralizată în presa internațională. Cetățenii au blocat străzile și cea mai cunoscută plajă din statul sud-american, Copacabana, din Rio de Janeiro.

Fanii lui Bolsonaro au „îngălbenit” zona cu piese vestimentare și bannere și l-au ovaționat pe președinte, care s-a adresat mulțimii.

„Nu sunt deosebit de politicos. Utilizez înjurături, dar nu sunt un escroc!”, a declarat Bolsonaro.

„Bolsonaro înseamnă libertate și democrație!”, au scandat brazilienii.

 

Jair Bolsonaro, piatră de temelie în alianța BRICS

 

Suveranistul Jair Bolsonaro îl are contracandidat pe Luiz Inacio Lula da Silva (76 de ani), fost președinte al Braziliei (2002-2006), revenit din spatele gratiilor, în urma unor fapte de corupție.

Considerat mai agreabil pentru zona globalistă, deci de liderii cccidentali, Lula este dat favorit de britanicii de la The Guardian.

156 de milioane de brazilieni sunt aștepați la urne.

În conflictul SUA – Rusia, brazilienii s-au poziționat alături de Administrația Putin. Cu Bolsonaro la cârmă, Brazilia s-a alăturat alianței BRICS, alături de Rusia, India, China și Africa de Sud.

 

Imagini incredibile de la mitingurile de susținere pro – Bolsonaro (VIDEO)

 

Imaginile și videoclipurile de la mitingul pro-Bolsonaro au devenit virale în social media.

 

 

Brazilienii au ieșit în stradă pentru Bolsonaro, în cele mai mari orașe din țară

 

Mitinguri de susținere masive pro-Bolsonaro au avut loc și în Sao Paulo și Brasilia.