Imagini incredibile! O bătrână traversează Mureşul cu o tiroliană improvizată. VIDEO

Imaginile cu o bătrână care traversează Mureşul cu o tiroliană improvizată au devenit virale. Instalaţia este menită să înlocuiască bacul care nu poate traversa în zonele în care apa este prea mică.

24 oct. 2021, 00:04
Imagini incredibile! O bătrână traversează Mureşul cu o tiroliană improvizată. VIDEO

O bătrână traversează Mureşul cu tiroliana. Bătrâna de 94 de ani a fost filmată în timp ce folosea instalaţia improvizată. În zonele în care apa râului este prea scăzută, bacul nu poate circula. Astfel că mulţi localnici se văd nevoiţi să apeleze la această instalaţie improvizată.

Citeste si Localitatea din România unde incidenţa se apropie de 40. Aproape 2.300 de oraşe şi comune au rate de infectare mai mare de trei la mie

Deși există pod pentru pietoni și pentru mașini, oamenii aleg drumul cel mai scurt, chiar dacă folosesc un mijloc improvizat, nu lipsit de riscuri.

O altă modalitate ca ea să ajungă acasă ar fi și autobuzele cu care poate circula gratis, însă din motive doar de ea ştiute, bătrâna a ales acest mijloc de transport neconvenţional.

Citeste si Lacrimi amare la înmormânarea mamei ucise alături de copii, după o petrecere în pijamale: „Viaţa nu va mai fi niciodată la fel”

Lăsând gluma la o parte, această temerară bunicuță în vârstă de 94 de ani, în încercarea de a ajunge acasă de la cumpărături, din piața 7 Noiembrie, pe drumul din spatele complexului Weekend, traversează râul Mureș în singurul mod posibil, frizând absurdul.

Nu am reușit să filmez și partea în care se chinuia sa urce pe instalație văitându-se, pentru că m-am simțit obligat să o ajut. Sper că a ajuns cu bine”, a scris Radu Grozea, autorul filmării.