Imagini incredibile pe terenul de sport. Managerul lui Dinamo a fost scos în cătuşe din arenă VIDEO

Un scandal de proporţii a avut loc la meciul Banatul Caransebeş - Dinamo București, din etapa a 21-a a Diviziei A1, la volei masculin. Managerul lui Dinamo a făcut un adevărat circ pe teren şi a fost la un pas să se ia la bătaie cu un suporter al echipei adverse. În cele din urmă, a fost scos în cătuşe din sala de sport şi dus la poliţie.

09 mart. 2015, 11:40
Imagini incredibile pe terenul de sport. Managerul lui Dinamo a fost scos în cătuşe din arenă VIDEO

În timpul meciului Banatul Caransebeş – Dinamo Bucureşti, din divizia A1 la volei masculin, la o fază controversată, staff-ul tehnic al dinamoviştilor a intrat pe teren. Cel mai vehement a fost managerul câinilor roşii, Dan Drăguşin, care s-a luat la ceartă cu arbitrul.

Managerul de la Dinamo a fost scos de pe teren şi trimis în tribună. Acolo însă a continuat scandalul şi a fost la un pas să se ia la bătaie cu un suporter al echipei de la Caransebeş, astfel că amândoi au fost luaţi pe sus şi scoşi din sală.

Citeşte şi Culmea condamnărilor. Un an de ÎNCHISOARE pentru că a vrut să asiste la un meci de volei

Am încercat să-l identificăm pe domn, acesta s-a opus, motiv pentru care l-am scos din sala de sport. I-am evacuat pe amândoi în afara arenei sportive, acesta şi-a continuat acest comportament şi am fost obligaţi să-l încătuşăm pentru a-l duce la sediul poliţiei„, a declarat Marius Săndulescu, purtător de cuvânt la Jandarmeria Sibiu.

Dan Drăguşin, managerul lui Dinamo, a fost sancţionat cu avertisment pentru injurii şi semne obsene.

Banatul Caransebeş a câştigat meciul cu Dinamo cu scorul de 3-1.