Imagini incredibile. Un poliţist a fost târât mai bine de 100 de metri de un bărbat fără permis

Tupeu incredibil din partea unui tânăr din Dâmboviţa. Bărbatul s-a urcat băut la volan, deşi nu avea carnet, şi a târât mai bine de 100 de metri pe capotă un poliţist care a încercat să-l oprească. Imaginile au fost surprinse pe camerele de supraveghere dintr-o benzinarie.

20 mart. 2016, 06:54
Imagini incredibile. Un poliţist a fost târât mai bine de 100 de metri de un bărbat fără permis

UPDATE. Bărbatul a fost reţinut de poliţişti pentru 30 de zile.

Scene şocante s-au derulat la Răcari, în Dâmboviţa. Un şofer de ocazie de 39 de ani, care nu poseda permis, a reuşit să accidenteze un poliţist care a încercat să-l oprească. Agentul a fost târât mai bine de 100 de metri pe capotă.

Etilotestul a indicat o alcoolemie de 0,52. Bărbatul era însoţit în maşină de un prieten în momentul în care a refuzat să oprească la semnalele poliţiştilor.

Fugarii au scăpat de două filtre şi au lovit o maşină de politie. Când poliţiştii i-au blocat într-o benzinărie, şoferul a demarat cu agentul agăţat de portieră.

„De ce n-ai oprit aseară la semnalul poliţiştilor? M-am speriat! De ce? M-am speriat, n-am condus în viaţa mea, am băut doua beri”, a răspuns după incident şoferul de ocazie, transmite RomâniaTV.

Tatăl agresorului a subliniat în faţa presei că nu ştie nimic.  „Ştiţi că a lovit un poliţist azi-noapte? Nu ştiu că am dormit. Nu ştiţi de el? Nimic, nimic nu ştiu. Ce v-a spus? Că i-a alergat poliţia atat. Aveţi idee de ce? Nu ştiu. Era să omoare un poliţist. Nu ştiu. L-a luat pe portieră şi a fugit cu el. Nu ştiu. Avea permis băiatul dvs? Nu ştiu. Are permis băiatul dvs? N-are”.

Cei doi riscă dosare penale şi chiar închisoarea pentru ultraj.