Imagini inedite cu Andreea Raicu nemachiată, la 43 de ani. „Nu cred că se trezește nimeni ca în reviste”

Andreea Raicu a mărturisit că a învățat să se iubească exact așa cum este. Fosta prezentatoare TV le-a dezvăluit urmăritorilor ei cum arată atunci când se trezeşte dimineaţă şi este nemachiată.

19 iun. 2021, 22:20
Imagini inedite cu Andreea Raicu nemachiată, la 43 de ani. „Nu cred că se trezește nimeni ca în reviste”

Andreea Raicu are 43 de ani și parcă niciodată nu a arătat mai bine de atât. Vedeta susţine că, de-a lungul timpului, a învățat să se accepte și să aibă încredere în propria persoană.

Andreea Raicu a vrut să le arate fanilor ei care o urmăresc pe reţeaua Instagram cum arată nemachiată, atunci când se trezește dimineața. Ea a publicat două fotografii. În prima apare machiată, iar în următoarea – fără pic de machiaj pe față, conform Viva!

Andreea Raicu a ales să procedeze astfel pentru a le face pe admiratoarele ei să înțeleagă că fotografiile de pe Instagram, de multe ori, nu reflectă realitatea.

„Aşa arat eu când ma trezesc dimineață! … O alta minciună ca multe pe care le vezi pe Instagram si care te frustrează pentru ca simti ca nu esti la fel de frumoasa, perfecta, radianta ca femeile pe care le urmărești. Daca simti asta si cand te uiti la fotografiile cu mine, te rog, da swipe left ca sa vezi realitatea”, a scris Andreea Raicu pe Instagram.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Andreea Raicu (@araicu)

Citeşte şi: Andreea Raicu a pozat goală la 43 de ani. Imaginea care a înnebunit toţi bărbații FOTO

De asemenea, vedeta a dezvăluit cum a trecut prin depresie după 30 de ani, dar și că măritișul nu este pentru ea un scop în viață.

“A fost cea mai mare nefericire pe care eu am avut-o până la un moment dat, pentru că ajunsesem la 30 de ani și toată lumea mă întreba: ei, și? Când te măriți, când faci un copil? Și eu eram foarte ok, adică nu aveam o dramă existențială, dar când începe toată lumea să-ți spună asta… nu e ok! Nu e ok, totuși, că nu sunt măritată.

Și eu nu mai eram capabilă să mă uit la nimic bun din viața mea. Mă uitam doar la două lucruri care lipseau: faptul că nu eram măritată și că nu aveam un copil. Restul nu mai conta. (…) Astăzi, am înțeles că am să primesc ceea ce mi se potrivește și mi se cuvine și pentru care sunt pregătită atunci când trebuie”, a declarat Andreea Raicu.

Citeşte şi: S-a aflat motivul pentru care Andreea Raicu nu se mărită: A fost cea mai mare nefericire. E o consecință!

 


loading...
Partenerii noștri