Imagini inedite cu Diana Şoşoacă. Senatoarea fostă AUR este de nerecunoscut GALERIE FOTO

Senatoarea Diana Şoşoacă este una dintre cele mai cunoscute personaje politice ale ultimelor luni, de când a trecut de la statutul de activist şi protestatar, la cel de ales al poporului, ea intrând în Parlament pe listele partidului AUR, poate cea mai mare surpriză politică din istoria postdecembristă, formaţiunea reuşind un scor record de 10% din sufragii, la doar un an de la înfiinţare.

07 mart. 2021, 12:48

Diana Şoşoacă pare a fi fost un copil conştiincios şi destul de cumite, deşi într-una dintre imagini apare escaladând trunchiul unui copac. De asemenea, se poate observa ca  la învățătură era un copil exemplar, având coronița pe cap și diploma cu Premiul I.

În unele fotografii apare și alături de mama sa, renumitul medic Alice Bleotu Florescu. Datorită frumuseții sale, părea că ar fi sora mai mare a Dianei decât mama sa. Acum la 60 de ani, medicul continuă să fie o femeie frumoasă cu o viață plină de povești. Alice Bleotu Florescu are mulți prieteni din înalta societate, printre aceștia numărându-se vedete, prinți și prințese. Cu atât mai mult, este și membru al Marri Loje Naționale 1880 încă din 2012. Renumitul medic s-a recăsătorit cu un bărbat de naționalitate franceză, Denis Phillipot.

Alice Florescu-Bleotu, este medic primar pe obstetrică-ginecologie, doctor în științe medicale și unul dintre cei mai apreciați specialiști din domeniul său. Într-un interviu cu Marina Almășan, o prietenă apropiată a sa, mama Dianei Șoșoacă a făcut dezvăluiri emoționante despre viața sa și a fiicei sale. Mama Dianei Șoșoacă a fost căsătorită de două ori, fiecare soț dăruindu-i câte un copil. Acum, susține că îi este mai bine singură, după ce ambii foști parteneri au plictisit-o.

„Draga mea, ei nu m-au dezamăgit. Ei doar m-au „plictisit” cu reacţiile lor confuze din sfera resentimentului uman numit „gelozie”. Nici n-aş fi ales să concep două noi vieţi (cei doi copii ai noştri), cu oricine. Sunt bărbaţi frumoşi, inteligenţi, educaţi, dar… care lângă mine, şi-au pierdut „uzul raţiunii”. Nimic mai mult! Gândeşte-te că profesia mea, obstetrică- ginecologie, m-a chemat la datorie şi responsabilitate zi şi noapte”, a explicat Diana Şoşoacă.

Cum a intrat Diana Şoşoacă în politică şi ce vrea să realizeze

Deși nu avea experiență în politică, Diana Șoșoacă s-a făcut remarcată ca „avocata protestatară”, iar prin prisma profesiei sale a avut credibilitatea şi puterea de convingere necesare pentru a convinge mulţi cetăţeni să voteze listele AUR, fiind unul dintre principalii vectori de imagine ai partidului, pe lângă copreşedintele George Simion. În mai puțin de 2 luni, senatoarea a reușit să ajungă în Parlamentul României.

”Eu am intrat în AUR pe 21 octombrie 2020, cu o zi înainte de a se încheia depunerea dosarelor. Eu nu am vrut să intru în politică. Nu. Oamenii fac deja cercetări, este pentru prima oară în istorie, la nivel mondial, când un partid pleacă de la 0,43% spun ei, eu spun că era cam 1% la alegerile locale, și a ajuns la 10%. Este o muncă titanică, de echipă”, a menționat Diana Șoșoacă.

Avocata speră ca prin prisma poziție pe care o deține în cadrul Parlamentului, să aducă schimbări majore pentru țară și populației. Dacă nu demult, acest lucru i se părea numai un vis, acum este realitate. Diana Șoșoacă se bazează pe puterea sa și cunoștințele sale, dându-i încredere în a merge mai departe.

”Sinceră să fiu, când am pornit, eu nu am crezut că o să intrăm în Parlament. Am făcut și fac parte din rețeaua profesioniștilor, unii recunoscuți la nivel mondial. Cunosc oameni care pot salva România, care pot să și plătească datoriile țării. Dar nu se vrea. Doar profesioniștii pot salva România și așa este”, a mărturisit Diana Șoșoacă la Canal 33.

Cum arată viitorul politic al Dianei Şoşoacă

După ce a fost exclusă cu scandal din AUR, Diana Șoșoacă pare că își pregătește viitorul politic. Senatorul a vorbit despre o posibilă intrare în PSD, după apariția mai multor zvonuri ce dezvăluiau faptul că ar fi în plin proces de negocieri cu formațiunea social-democrații.

„De ce credeți că sunt de stânga? Am spus-o și o repet: respect oamenii de bună credință din toate partidele și le-am mulțumit tuturor celor din toate partidele care m-au ajutat anul trecut și pe mine și pe juriști să recuperăm drepturile și libertățile cetățenești. Însă nu mă pot duce cu niciun partid, la acest moment, împotriva căruia eu am luptat.

Singura modalitate ca aceste partide să ia oameni ca mine care nu pot fi șantajați este să-și facă curat în propria ogradă. Pentru că, vă spun, au foarte mulți specialiști, de foarte bună credință. Eu nu am acuzat decât persoanele care efectiv au încălcat legea și care și-au bătut joc de români și de România”, a spus Diana Șoșoacă.

Citeşte şi: Lungmetrajul „Babardeală cu bucluc sau porno balamuc” al lui Radu Jude, recompensat cu Ursul de Aur la Berlinala 2021