Imagini inedite cu Paul Walker: a jucat în „Tânăr şi neliniştit” VIDEO

Paul Walker a murit într-un teribil accident de maşină. Fanii şi-l amintesc din Fast and Furious, dar Walker are o apariţie inedită şi în serialul "Tânăr şi neliniştit". 

01 dec. 2013, 16:38
Imagini inedite cu Paul Walker: a jucat în „Tânăr şi neliniştit” VIDEO

Paul Walker a jucat într-un dintre episoadele speciale de Crăciun ale serialului realizat de CBS, unde a interpretat rolul lui Brandon Collins, un tânăr angajat la compania magnatului Victor Newman (Eric Braeden), care o curta pe Victoria Newman, fiica milionarului, personaj jucat atunci de către Heather Tom, scrie libertatea.ro.

Celebrul Eric Braeden a aflat despre decesul lui Paul Walker de la publicistul său şi a venit la studiourile KCAL9 pentru a-i aduce un omagiu.

„Publicistul meu ştia că am lucrat împreună. A fost unul dintre cei mai modeşti oameni pe care i-am cunoscut şi alături de care am lucrat. Era foarte calm, un om extraordinar. Chiar cel mai drăguţ om pe care l-am cunoscut.”, a spus Braeden.

Aceasta şi-a mai amintit şi de momentul în care a aflat că Walker s-a implicat în campania de strângere de fonduri pentru copiii afectaţi de taifunul din Filipine. „Am fost emoţionat de gestul lui, dar nu m-a surpins, pentru că era un om extraordinar”, a mai spus protagonistul serialului „Tânăr şi neliniştit”.