Incident inedit la funeraliile lui Jacques Chirac: Francois Hollande a speriat-o pe Carla Bruni VIDEO

Publicat: Miercuri, 02 Octombrie 2019 15:36 // Actualizat: Miercuri, 02 Octombrie 2019 15:40 // Sursa: romaniatv.net

Fostul preşedinte al Franţei, Francois Hollande, care se afla alături de fosta Primă Doamnă a Franţei, Carla Bruni  în timpul slujbei religioase de la funeraliile preşedintelui Jacques Chirac, a afişat la un moment dat o mină speriată când el ar fi încercat să îi spună ceva.

Interpelarea Carlei Bruni de către Francois Hollande a fost prinsă în imagini video chiar în mijlocul slujbei de înmormântare a preşedintelui Franţei, Jacques Chirac.

În înregistrarea video se vede cum Hollande îşi apropie capul de Carla Bruni pentru a-i spune ceva. Luată prin surprindere, fosta Primă Doamnă a Franţei a făcut ochii mari, mirată, nemaiştiind ce i se întâmplă.

Imaginile de la acest "incident" au făcut înconjurul reţelelor de socializare

Invitat în platoul "C à Vous", marţi seara, Francois Hollande a criticat "imaginaţia" internauţilor care au lansat comentarii pe Twitter.

"Adevărul nu este neapărat aşa cum se vede în realitate", a comentat Holland, adăugând că "adevărul este undeva la mijloc" "Realitatea este tristă şi simplă", a mai spus fostul preşedinte Francois Hollande. 

În final, misterul a fost dezlegat: "Mi-a pus întrebarea pe care mulți o aveau în minte. De ce Bernadette Chirac nu este aici la biserică? I-am confirmat că starea ei nu-i permite să fie acolo și că este foarte dificil pentru ea ... Probabil că acest lucru a determinat reacția umană și cred cu sinceritate", a adăugat fosta Primă Doamnă.

loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.7790
RON
26 Jan
noapte -4 °
zi 1 °
Ultimele joburi adaugate
24 H