Incident inedit la funeraliile lui Jacques Chirac: Francois Hollande a speriat-o pe Carla Bruni VIDEO

Fostul preşedinte al Franţei, Francois Hollande, care se afla alături de fosta Primă Doamnă a Franţei, Carla Bruni  în timpul slujbei religioase de la funeraliile preşedintelui Jacques Chirac, a afişat la un moment dat o mină speriată când el ar fi încercat să îi spună ceva.

02 oct. 2019, 12:36
Incident inedit la funeraliile lui Jacques Chirac: Francois Hollande a speriat-o pe Carla Bruni VIDEO

Interpelarea Carlei Bruni de către Francois Hollande a fost prinsă în imagini video chiar în mijlocul slujbei de înmormântare a preşedintelui Franţei, Jacques Chirac.

În înregistrarea video se vede cum Hollande îşi apropie capul de Carla Bruni pentru a-i spune ceva. Luată prin surprindere, fosta Primă Doamnă a Franţei a făcut ochii mari, mirată, nemaiştiind ce i se întâmplă.

Imaginile de la acest „incident” au făcut înconjurul reţelelor de socializare

Invitat în platoul „C à Vous”, marţi seara, Francois Hollande a criticat „imaginaţia” internauţilor care au lansat comentarii pe Twitter.

„Adevărul nu este neapărat aşa cum se vede în realitate”, a comentat Holland, adăugând că „adevărul este undeva la mijloc” „Realitatea este tristă şi simplă”, a mai spus fostul preşedinte Francois Hollande. 

În final, misterul a fost dezlegat: „Mi-a pus întrebarea pe care mulți o aveau în minte. De ce Bernadette Chirac nu este aici la biserică? I-am confirmat că starea ei nu-i permite să fie acolo și că este foarte dificil pentru ea … Probabil că acest lucru a determinat reacția umană și cred cu sinceritate”, a adăugat fosta Primă Doamnă.