Imagini inedite surprinse de un FOTOGRAF: Oameni care seamănă izbitor, dar nu s-au văzut niciodată FOTO

Un fotograf canadian a reuşit să găsescă o serie de "gemeni" din toată lumea, care seamnă izbitor, cu toate că nu sunt rude şi nu s-au cunoscut niciodată.

24 nov. 2013, 07:25

Fotograful canadian Francois Brunelle a avut nevoie de 12 ani pentru a găsi persoane din întreaga lume care seamănă asemeni unor gemeni. Cu toate că a avut nevoie de mult timp, el a găsit zeci de oameni fascinanţi, din ţări şi oraşe diferite care au reuşit să uimească lumea, potrivit Mirror.

Citeşte şi Proiect INEDIT: Fiica lui Andrei Gheorghe, fotografiată pe acelaşi scaun timp de 11 ani

Proiectul „I’m not a Look-Alike”, creat de fotograful în vârstă de 62 de ani este unic în lume şi arată cât de fascinanţi sunt oamenii. Inedit este faptul că ideea i-a venit în momentul în care a realizat că seamănă cu caracterul de comedie britanic Mr. Bean.

Am fost inspirat de două lucruri: prima oară am început să văd oameni care seamănă între ei de o lungă perioadă de timp. Ulterior, am fost uimit de asemănarea mea cu caracterul Mr. Bean. Proiectul mi-a oferit ocazia să mă concentrez pe faţa subiecţilor mei şi să aduc spectatorii la mai mai mare apropiere de ei. Mulţi sunt aceleaşi oraşe, în timp ce alţii sunt din ţări diferite şi culturi diferite. Sunt fascinat de faptul că un bărbat născut şi crescut în Ungaria seamănă cu o persoană născută în Canada„, a declarat Francois.

Citeşte şi EMOŢIONANT: Patru surori s-au pozat ÎN FIECARE AN timp de 35 de ani. Vezi cum arată acum FOTO