Imagini ÎNFIORĂTOARE din casa unei femei din Suceava. Trăia alături de 14 câini, trei pisici și cadavre de animale

O femeie din Suceava a trăit mai mult timp în condiții insalubre, alături de 20 de animale bolnave. Mai exact femeia împărțea casa cu 14 câini, trei pisici și mai multe cadavre de animale.

08 mart. 2021, 12:04
Imagini ÎNFIORĂTOARE din casa unei femei din Suceava. Trăia alături de 14 câini, trei pisici și cadavre de animale

Imagini ÎNFIORĂTOARE din casa unei femei din Suceava. Povestea a fost făcută pubică de reprezentanții Asociației ”Casa lui Patrocle”, aceștia fiind chemați să preia animalele în îngrijire. Declarațiile acestora sunt pur și simplu halucinante, ferestrele erau bătute în cuie, iar în acea cameră animalele trăieau, dormeau și se înmulțeau.

“Toți câinii stăteau închiși într-o cameră. Ferestrele erau bătute în cuie. În acea cameră trăiau, dormeau, mâncau, se înmulțeau. Nu, nu ieșeau niciodată afară, după spusele femeii, de teamă să nu-i piardă. Două sau trei femele cu lactație, însă fără pui, toți au murit. Altele extrem de gestante. Absolut toți câinii cu demodex și râie, la fel și pisicile. Într-o anexă zăceau cadavrele. Ținem să precizăm din start că biata femeie ne-a dat animalele de absolut bună voie, fiind ea însăși convinsă că nu le poate oferi un minim de trai decent”, au spus reprezentanții asociației de protecție.

Citește și: Veşti bune de la Comisia Europeană, numărul de doze de vaccin s-ar putea dubla. UE aşteaptă din aprilie 100 de milioane pe lună

Imagini ÎNFIORĂTOARE din casa unei femei din Suceava

Săptămâna trecută, pe 3 martie, oamenii legii însoțiți de un inspector al Direcției Sanitar Veterinare Suceava, reprezentanții Asociației „Casa lui Patrocle” și un reprezentant din cadrul Primăriei Mușenița s-au deplasat la locuința persoanei reclamate. Deplasarea a avut loc în urma unei reclamații primite la postul de Poliție Mușenița.

Femeia, care trăia împreună cu animalele, în condiții insalubre, a recunoscut că este depășită de situație, nemaiavând spațiu pentru adăpostirea animalelor și resurse financiare pentru a le asigura hrana, fiind de acord cu predarea animalelor deținute Asociației „Casa lui Patrocle”, pentru a le trata și pentru a le oferi hrană corespunzătoare.

Bătrâna a fost sancționată contravențional de către lucrătorii din cadrul DSV Suceava – Circumscripția Siret conform  HG 984/2005, conform monitorulsv.ro.