IMAGINI ÎNGROZITOARE. Cum arată TĂIETURILE de pe corpul Dianei Enache

Diana Enache, fiica lui Adrian Enache, a fost externată după trei zile de la atacul paznicului libanez. Tânăra va rămâne cu semne pe viaţă, întrucât rănile provocate de briceagul paznicului au fost foarte adânci. Dacă din punct de vedere al sănătăţii fizice, starea Dianei a fost stabilizată, pe plan psihic, adolescenta se străduieşte să depăşească momentul.

10 iul. 2014, 16:07

Diana Enache a fost agresată de paznicul blocului în care locuieşte tatăl său, Adrian Enache, după ce aceasta îi solicitase ajutorul cu o problemă tehnică. Tatăl tinerei a declarat că agresorul a amenintat-o cu un cuţit, a pipăit-o şi a tăiat-o.

„Mi-e foarte greu, dar asta e. Diana este un exemplu de atitudine pozitivă, de eroină, de, ce să spun… Este eroina mea şi sunt atât de mândru de ea şi poate fi un exemplu naţional, pentru toate fetele sau femeile care sunt atacate într-un asemenea mod de violenţă rar întâlnită sau des întâlnită în România, de ce să nu spunem lucrurilor pe nume? Are mâinile pline de cusături, pentru că a fost tăiată în repetate rânduri. Pentru că ea s-a apărat, efectiv, cu mânuţele goale. Mâinile, palmele-cel mai mult-că a apucat briceagul, cuţitul acela, efectiv, cu mâna goală”, a declarat cântăreţul.

CITEŞTE ŞI Fiica lui Adrian Enache retrăieşte COŞMARUL ATACULUI. Diana este audiată de poliţişti

Deşi a ieşit din spital şi pare a fi mai bine, fiica lui Adrian Enache este încă speriată. Un medic de la Spitalul Floreasca a declarat că Diana Enache a făcut mai multe atacuri de panică şi nu poate dormi noaptea.

Cel mai probabil tânăra va avea nevoie şi de ajutorul unui psiholog pentru a trece de trauma suferită. Agresorul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

Libertatea.ro a intrat în posesia imaginilor groaznice ale tăieturilor pe care Diana le are pe mâini, pe unul dintre sâni şi pe gât.