Imagini ÎNGROZITOARE. Un bolid s-a rupt în bucăţi într-un accident rutier. Patru oameni, la spital

Momente înfiorătoare pe o şosea din Botoşani. Trei oameni au rămas încarceraţi după un impact extrem de violent între trei maşini. Părţi din caroseria autoturismelor au fost împrăştiate pe mai bine de 150 de metri., iar bolidul şoferului vinovat a fost aproape dezmembrat.

04 oct. 2015, 05:32

Şoferul unui bolid cu număr de Bucureşti rula cu o viteză ameţitoare spre Botoşani când a intrat într-o depăşire extrem de periculoasă. Două maşini care veneau din sens opus au fost izbite şi aruncate în câmp.

Una dintre maşinile lovite era condusă de un şofer de 20 de ani, iar în cealaltă erau două persoane în vîrstă care se îndreptau spre casă, la Suceva. Locul accidentului s-a transformat într-un peisaj de coşmar. Bucăţi din maşini au fost împrăştiatate pe o distanţă de 150 de metri, iar bolidul şoferului vinovat a fost aproape dezmembrat.

Mama şoferului de 20 de ani a suferit un atac de panică la sosirea la faţa locului. Fiul ei, cele două persoane vîrstnice dar şi şoferul vinovat au fost preluate de ambulanţe şi transportate la spital. Starea lor este gravă.