IMAGINI IREALE cu un faimos MILIONAR ROMÂN. A ajuns piele şi os. Ce se întâmplă cu el FOTO

Celebrul Gheorghe Stelian, zis "Stelu ANRP", a slăbit peste 50 de kilograme în mai puțin de un an, în urma unei operații la stomac. Faimosul milionar român a ajuns, astfel, o umbră a celui care era acum un an. Afaceristul care a devenit cunoscut după ce a primit de la stat despăgubiri de 150 de milioane de euro.

24 mai 2018, 08:31

În urmă cu aproximativ 12 luni, vestitul Stelu-ANRP avea o statură impunătoare, scrie cancan.ro. În prezent, omul de afaceri este de nerecunoscut, după ce a slăbit într-un timp record. Nu vreo boală l-a schimbat radical pe Stelian Gheorghe, ci o intervenție chirurgicală la care a fost supus.

Citeşte şi Înalta Curte va pronunţa pe 29 mai sentinţa în dosarul ANRP, în care sunt judecaţi Alina Bica şi Dorin Cocoş

Miliardarul și-a operat stomacul la o clinică de renume, unde i s-a montat un inel gastric. Și care, într-un timp record, l-a ajutat să dea jos peste 50 de kilograme. Paparazzi l-au întâlnit pe afacerist pe o stradă din Capitală, unde și-a parcat Bentley-ul. A ieșit din mașină și s-a dus în inspecție la un șantier. Așa cum se poate lesne observa, Stelu-ANRP este total schimbat.

În clipa de față, doar familia și prietenii apropiați mai au, probabil, capacitatea să-l recunoască dintr-un foc. Stelian Gheorghe este extrem de slab și tras la față. Dovadă clară că intervenția pe care a suferit-o a avut efectul scontat. Stelu-ANRP a ajuns să aibă o siluetă la care nici nu visa în urmă cu 12 luni.

Stelu-ANRP, combinații bănoase cu antrenorul Olăroiu

Stelian Gheorghe, poreclit Stelu „ANRP”, a devenit celebru după ce a primit despăgubiri de 150 de milioane de euro de la Autoritatea Naţională pentru Restituirea Proprietăţilor (ANRP), aceasta fiind una dintre cele mai mari despăgubiri din istorie plătite de statul român! 

Numele lui a apărut pentru prima oară în spațiul public, în 2014, în dosarul „Microsoft-EADS”. La acea vreme s-a prezentat dovada legăturilor pe care Stelu le avea cu Remus Truică, cu ex-directorul Metrorex Aurel Radu, cu influentul politician Eugen Bejinariu sau cu Dinu Pescariu. 

Stelian Gheorghe este asociat în combinații bănoase cu Cosmin Olăroiu. Cei doi plănuiesc ridicarea unor blocuri cu mii, poate zeci de mii de metri pătraţi. Planul este aproape gata pe hârtie şi ar urma să se concretizeze în zona Bucur Obor, în locul unei foste întreprinderi celebre în anii comunismului. Băieţii de la Primărie, extrem de mulţumiţi via Stelu, sunt aproape gata cu avizele urbanistice. În curând vor ieşi actele şi noua echipă de regi ai imobiliarelor ar urma să se apuce de treabă.