Imagini misterioase, care alimentează teoria consipraţiei: Savanţii au deschis porţi către alte lumi VIDEO

Nori ciudaţi au fost imortalizaţi deasupra acceleratorului de particule al laboratorului de cercetări nucleare aflat în apropiere de Geneva, lângă graniţa cu Franţa. În lipsa unei explicaţii oficiale convingătoare, conspiraţioniştii spun că porţile către alte lumi au fost deschise, iar fenomenele extreme din ultima vreme au legătură cu ce se întâmplă acolo.

04 iul. 2016, 13:43
Imagini misterioase, care alimentează teoria consipraţiei: Savanţii au deschis porţi către alte lumi VIDEO

Potrivit presei franceze, aceste fotografii au fost făcute pe 24 iunie, aceeaşi zi în care oamenii de ştiinţă de la CERN – CITIM SERN – începeau un nou experiment, numit Awake – Trezire, legat de schimbările climatice. Imaginile, surprinse de fotografii Joelle Rodrigue și Christophe Suarez, arată imagini impresionante ale cerului, aparent în timpul unei furtuni, în care se observă puternice descărcări electrice deasupra Acceleratorului de particule.

Uriaşii nori brăzdaţi de fulgere par mai degrabă desprinşi dintr-un film SF, care arată imagini ale deschiderii unui portal dintr-o altă dimensiune a lumii. Fenomenul este unul impresionant, magnific, a scris unul dintre fotografi, într-un comentariu la una dintre poze.

Adepţii teoriilor conspiraţioniste se arată îngrijoraţi de experimentele care se desfășoară în prezent la Acceleratorul de particule, cel mai mare şi mai puternic din lume. El utilizează ciocnirea particulelor la viteze apropiate de cea a luminii, în încercarea de a descoperi mai multe despre fizică şi despre posibilitatea existenţei universurilor paralele.

Misterioasa maşinărie de la CERN, care se întinde pe o distanţă de peste 25 de kilometri, a fost de multe ori criticată, pe fondul îngrijorărilor legate de o eventuală eroare. O astfel de greşeală ar putea crea o gaură neagră, iar lumea ar fi înghiţită, pur şi simplu. Alţi internauţi dau vina pe experimentele CERN pentru recentele schimbări dramatice ale climei, cu fenomene extreme tot mai dese şi mai violente. CERN a negat aceste speculaţii, dar a recunoscut că a creat nori artificiali pentru a înţelege mai bine încălzirea globală.