Imagini nemaivazute cu Adriana Iliescu şi fiica sa. Cum o învaţă pe Eliza să dea piept cu viaţa FOTO

Adriana Iliescu este o mama extrem de enrgica la cei 76 de ani ai sai. Paparazzii au surprins-o pe femeie in timp ce se plimba alaturi de fiica ei prin cartierul Drumul Taberei, iar cea mai batrana mama din Romania este mereu o prezenta cocheta. 

20 mai 2015, 13:57

Adriana Iliescu, cea mai bratrana mama din Romania isi invata fiica inca de mica, Eliza avand acum 10 ani, cum trebuie facuta piata, scrie cancan.ro.

Citeşte şi Îi va lua locul Adrianei Iliescu în Cartea Recordurilor. La 65 de ani este însărcinată cu cvadrupleţi VIDEO

Paparazzii le-au surprins-o pe cele doua in timp ce isi faceau piata, iar Adriana Iliescu i-a dat bani fiicei sale ca aceasta sa cumpere de la taraba cele necesar.

O invata sa fie cumpatata cu banii

Femeia a stat mereu cu ochii pe micuta, care a cantarit din ochi fiecare lucru cumparat. Inainte sa intre in piata Eliza a primit banii de la mama sa, ca mai apoi sa cumpere cele necesare de la producatori. Printre legumele vizate s-au numarat rosii si varza.

S-a rujat inainte sa mearga la scoala

Cea mai batrana mama din Romania, Adriana Iliescu, este intr-o forma de zile mari. Secretul ei este miscarea, iar paparaziii au surprins-o in imagini inedite. 

Femeia, care a fost pana la 29 decembrie 2006 cea mai varstnica femeie din lume care a dat nastere unui copil la varsta de 66 de ani si 320 zile, merge foarte mult pe jos, iar dupa cate putem observa ea este destul de energica la cei 76 de ani ai sai.

Citeşte şi SFÂNTUL NICOLAE 2014. Cum s-a pregătit de sărbătoare cea mai bătrână mamă din ţară FOTO

Adriana Iliescu, care a lucrat inainte de pensionare ca profesor universitar de literatura romana si scriitor de povesti pentru copii, este tot timpul alaturi de fiica sa, Eliza Maria. Adriana Iliescu este o prezenta mereu cocheta, chiar daca are aproape 77 de ani.