Imagini şocante! Răpirea Alexandrei, filmată de o cameră de supraveghere: A lovit-o şi a legat-o, apoi au pornit spre centru

Răsturnare de situație în cazul Caracal, după ce răpirea Alexandrei a fost filmată de o cameră de supraveghere. Șocant este faptul că imaginile care surprind chiar momentul în care Gheorghe Dincă o lovește cu bestialitate pe fată, când aceasta încearcă să scape, au ajuns foarte târziu la anchetatori.

05 aug. 2019, 12:57
Imagini şocante! Răpirea Alexandrei, filmată de o cameră de supraveghere: A lovit-o şi a legat-o, apoi au pornit spre centru

Probele au intrat în posesia anchetatorilor, la aproape două săptămâni de la momentul răpirii. În imaginile suprinse în dimineaţa zilei de miercuri, 24 iulie, s-ar vedea, conform avocatului, cum Alexandra Măceşanu se zbate şi vrea să iasă din maşină, moment în care Gheorghe Dincă o loveşte şi o imobilizează în maşină.

„Există filmări în care se vede exact cum în spatele liceului a fost luată Alexandra, cum ea, la un moment dat, a vrut să iasă din maşină, cum o loveşte cu pumnul în faţă, cum el deschide portiera pe dinafară şi intră peste ea.

Şi stă vreo 20 de minute individul acolo, cu maşina parcată. O leagă, apoi urcă la volan şi pleacă mai departe, în centrul oraşului. Există persoane care au aceste filmări”, a declarat Tonel Pop, avocatul familiei Luizei Melencu, la Antena3.

Alexandra a fost ţinută prizonieră într-o cameră situată chiar în spatele casei ororilor. Încăperea are o lăţime de 2,7 metri şi o lungime de 4 metri. Adolescenta ar fi fost legată cu o curea de un pat amplasat pe un schelet metalic, sudat în fier beton. Chiar şi-aşa, tânăra a reuşit să ia telefonul lui Dincă de pe noptieră şi să sune la 112.

Tot acolo se afla şi cartea de vizită a unui inginer cadastrist, de pe care fata le-a citit poliţiştilor adresa. Lângă un perete, sunt un televizor mic şi două reşouri improvizate. În plus, camera poate fi luminată doar de un bec, căci prin fereastră zidită nu poate pătrunde nicio rază de lumină.