Imagini rare, o dronă a intrat în craterul vulcanului şi a filmat cel mai acid lac din lume. Orice om ar muri instantaneu VIDEO

Publicat: Joi, 21 Noiembrie 2019 22:35 // Actualizat: Joi, 21 Noiembrie 2019 22:35 // Sursa: romaniatv.net

Imagini extrem de rare cu cel mai acid lac din lume, situat în insula indoneziană Java, au fost realizate de drona unui fotograf spaniol, care a reuşit să o treacă peste craterul acestui vulcan, prin fumul sulfuric toxic, care are ucide orice fiinţă.

Regizorul și fotograful spaniol Andrés Morillas a călătorit pe insula Java, din Indonesia, pentru a vedea vulcanul Ijen, despre care se știe că are în crater un lac cu o suprafață de 1 km pătrat. În timpul voiajului său, fotograful a decis să-și trimită drona peste acest lac acid și să încerce să capteze imagini rare.

Încercarea i-a reuşit, şi se poate vedea cum drona survolează interiorul vulcanului, traversând fumul sulfuric, iar la sfârșitul călătoriei sale a captat imagini cu lacul turcoaz, cel mai mare lac acid din lume.

Altitudinea vulcanului Ijen este de aproape 2.700 de metri, iar acesta este singurul vulcan din lume a cărui lavă are culoarea albastră. Această culoare este cauzată de cantitatea mare de sulf.

loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
cel mai acid lac crater vulcan video imagini drona vulcan insula Java vulcanul Ijen
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.7785
RON
06 Dec
noapte -4 °
zi 6 °
Ultimele joburi adaugate
24 H