Imagini revoltătoare în Iaşi. Bătrân lovit cu picioarele în plină stradă, după un conflict verbal – VIDEO

Incident revoltător duminică după-amiaza în Iaşi. Un bătrân de 70 de ani a fost bătut fără milă de un bărbat de 45 de ani. Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Iaşi au deschis un dosar penal pentru lovire şi alte violenţe.

27 dec. 2020, 18:17
Imagini revoltătoare în Iaşi. Bătrân lovit cu picioarele în plină stradă, după un conflict verbal – VIDEO

Imagini revoltătoare în Iaşi. În scenele filmate de unmartor se observă cum bărbatul de 45 de ani, ce avea să fie, ulterior, identificat de poliţişti, îl loveşte cu piciorul în zona spatelui pe bătrânul de 70 de ani.

Imagini revoltătoare în Iaşi. Bătrân lovit cu picioarele în plină stradă, după un conflict verbal

Pe imaginile surprinse de un martor se observă cum bărbatul de 45 de ani, ce avea să fie, ulterior, identificat de poliţişti, îl loveşte cu piciorul în zona spatelui pe bătrânul de 70 de ani. Incidentul a avut loc pe strada Rediu din Iaşi, pe 27 decembrie.

La scurt timp după ce materialul a ajuns pe Internet, reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Iaşi au demarat o investigaţie şi au plecat în zona unde a avut loc incidentul. În jurul orei 16.00, cei doi protagonişti au fost identificaţi.

„În urma apariţiei imaginilor video în spaţiul public, poliţiştii ieşeni s-au autosesizat, iar în urma verificărilor efectuate au fost identificaţi cei doi bărbaţi implicaţi. Din primele cercetări efectuate s-a constatat faptul că pe fondul unui conflict spontan, un bărbat de 45 de ani l-ar fi lovit pe un alt bărbat de 70 de ani.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovirea sau alte violenţe, iar cercetările continuă”, au precizat reprezentantii Politiei Iasi, potrivit Ziarul de Iaşi.

Citeşte şi: Un nou scandal în coaliție! Deputatul Daniel Gheorghe: „Anca Dragu a’ lu’ Cioloş vorbeşte despre trecerea la un Parlament unicameral care este specific ţărilor mici şi cu interese limitate”