IMAGINI REVOLTĂTOARE. Militari români întorşi din Afganistan, culcaţi PE JOS într-o sală de sport

Aproape 150 de militari români, întorşi după şase luni de misiuni în Afganistan au fost culcaţi de autorităţi pe jos, într-o sală de sport din Otopeni.

24 feb. 2016, 12:53

Astfel, in 21 februarie, aproape de miezul noptii, avionul care a adus din Afganistan peste 150 de Dragoni Transilvani a aterizat pe Baza Aeriana 90 Otopeni. La sosire insa, acestia nu au avut parte de o primire asa cum se cuvine si cum vedem in filmuletele postate pe internet de militarii americani, ci dimpotriva, s-au lovit inca din primul moment in care au pasit pe pamant romanesc de prostia si dovada de „barbatie” pe care cred ca o au cei care din motive neintelese de nimeni, inca se mai afla in varful Armatei Romane, scrie actualmm.ro.

Cum avionul Hercules care urma sa-i aduca de la Bucuresti la Campia Turzii decola abia a doua zi dimineata, militarii au fost dusi pentru a-si petrece noaptea intr-o sala de sport din Otopeni, fara paturi, apa sau mancare. Timp de peste sase ore, „dragonii” intorsi de pe frontul de lupta au dormit direct pe podea, folosindu-si ranitele pe post de perne.

Urmeaza ca la inceputul lunii martie, in Dej, sa aiba loc festivitatea oficiala de intoarcere a militarilor din Afganistan.