Imagini revoltătoare în Bucureşti. O infirmieră a fost surprinsă făcând cumpărături în ţinuta de spital

O infirmieră de la Spitalul de Arşi din Capitală a fost surprinsă făcând cumpărături în hainele de muncă. Fotografiile au fost postate pe reţelele de socializare şi au stârnit reacţii de furie. 

29 mai 2020, 11:44

Femeia a fost văzută într-un magazin de pe calea Griviei, lângă Spitalul de Arşi. 

„Astăzi la ora 9.25, într-un magazin de pe calea Griviţei, lângă Spitalul de Arși. O salariată îmbrăcată in ținuta de spital făcea cumpărături, în voie. Și ne mai întrebăm de ce intrăm în spital cu o boală și ieșim cu alta? Așa se transportă virușii din stradă în spital și invers. Rog conducerea spitalului să ia măsuri Urgente”, a scris M.S pe pagina de Facebook.

Imediat au apărut şi zeci de comentarii.

„Of, Doamne! Când o să ne civilizăm? Dna face parte din cei care zic ca nici nu exista coronavirus. Păcat că lucrează în spital, mai ales unul de arşi! Sădește moartea printre pacienți și nici măcar nu își da seama!”.

„Din păcate nu este singură , sunt multe”.

„Inadmisibilă ieşirea din spital/clinică în echipamentul medical folosit”.

„Pai, nu a rămas treaba că nu există virusuri si ca nu trebuie termo scanare? Dacă e asa, infirmiera/asistenta respectivă nu a greșit cu nimic”.

„În UK a fost un scandal mare asemănător. Guvernul nu a interzis și politia nu a amendat o asistentă care era îmbrăcată asa, ce a spus a fost ca nu se recomandă”.

Citeşte şi Încă două cadre medicale de la Spitalul Judeţean Buzău, confirmate cu coronavirus