Imagini scandaloase cu un cunoscut arbitru! Orgie sexuală cu prostituate, droguri şi alcool VIDEO

Scandal imens în Slovenia. Slavko Vincic, arbitru FIFA cu meciuri conduse în Champions League, a fost reținut de Poliție după ce a participat la o orgie alături de alte 34 de persoane.

29 mai 2020, 16:49
Imagini scandaloase cu un cunoscut arbitru! Orgie sexuală cu prostituate, droguri şi alcool VIDEO

Poliţia a informat că 26 de bărbaţi şi 9 femei au luat parte la o petrecere sexuală. Oamenii legii au descins la locația unde se aflau petrecăreții şi au găsit acolo atât droguri, cât și arme. Orgia nu a fost organizată de Vincic, dar el este unul dintre cei care a fost idenficiat ca fiind beneficiar al servicilor sexuale negociate prin intermediul Tijamei Maksimovic. Imagini din momentul arestării au apărut în mediul online.

SCANDAL SEXUAL. Un iepuraş Playboy a participat la o ORGIE cu unul dintre cei mai mari fotbalişti ai lumii

Slavko Vincic este un arbitru sloven în vârstă de 40 de ani care a condus în acest sezon 3 meciuri în grupele UEFA Champions League. În trecut a făcut parte ca asistent din brigada condusă de Damir Skomina, selectată pentru turneul final al Euro 2012.

Orgie SEXUALĂ cu prostituate, droguri şi alcool. Pozele fotbaliştilor au apărut pe internet FOTO

Slavko Vincic nu a fost singurul personaj al lumii fotbalului implicat într-un scandal similar de la izbucnirea pandemiei. Fotbalistul lui Manchester City, Kyle Walker, a încălcat restricțiile impuse de autorități după ce a petrecut alături de două escorte în casa sa din Anglia.