Imagini scandaloase, filmate într-un spital. Bătrână leşinată, asistenta ţipă isteric: Ce să-i fac, să o iau în braţe?

Caz revoltător în Piteşti. O bătrână a leşinat pe holurile Spitalului de Urgenţe, după ce a aşteptat ore întregi pe holurile unităţii. Femeia a spus că se simte rău şi are nevoie urgentă de îngrijiri medicale, dar asistenta a refuzat-o.

11 aug. 2017, 18:02

Imagini şocante au fost filmate pe holul Spitalului de Urgenţă din Piteşti. O asistentă ţipă şi gesticulează nervos când o femeie îi cere ajutor. „Mergeţi la urgenţe majore şi vedeţi dacă mai e vreun loc. Nu e vina mea. Aţi înnebunit? Ce să-i fac, să o iau în braţe? Eu ma uit, îi daţi apă, nu avem unde să o băgăm. Nu se face, doamnă, injecţie pe scaun. Trebuie văzută de un doctor”, ţipă asistenta. 

După ce-şi strigă cu toată forţa punctul de vedere, asistenta se întoarce cu spatele şi pleacă nepăsătoare de lângă bătrâna care se simţea din ce în ce mai rău. La scurt timp, femeia îşi pierde cunoştinţa. Deşi familia cere ajutor cu disperare nimeni nu intervine.

„Ionuţ, ţipă! Să vină cineva! Moare aici”, strigă disperată femeia care o însoţea pe bătrână.

Un bărbat, rudă a femeii, o ia pe bătrână în braţe şi intră cu ea peste doctor.

Potrivit România TV, cei din cadrul spitalului susţin că astfel de cazuri sunt frecvente pentru că personalul este insuficient, este extrem de aglomerat şi nu fac faţă solicitărilor.