Imagini SCANDALOASE în Timişoara. Mai mulţi romi au furat din containerele unde se strâng lucruri pentru nevoiaşi

Imagini scandaloase au fost surprinse la Timişoara. Mai mulţi romi au fost prinşi la furat din containerele în care se strâng haine şi jucării pentru nevoiaşi înainte de sărbători. Fotografiile în care hoţii au dat năvală pe containere au devin virale pe reţeaua de socializare Facebook.

07 dec. 2015, 08:38
Imagini SCANDALOASE în Timişoara. Mai mulţi romi au furat din containerele unde se strâng lucruri pentru nevoiaşi

Un timișorean a surprins o scenă incredibilă. Mai mulţi romi au fost fotografiaţi în timp ce furau haine şi jucării din containerele amplasate în Timișoara, unde se strâng obiecte pentru nevoiaşi, scrie tion.ro.

La vreo 30 de secunde după ce am pus niște încălțări într-un container, au sărit romii să îl golească„, a scris acesta în descrierea fotografiei postate pe Facebook.

Citeşte şi Directori de instituţii din Focşani, prădaţi de un hoţ chiar în birouri

Nu este prima dată când se întâmplă așa ceva. Recent, mai mulți utilizatori ai rețelei de socializare au atras atenția că aceste containere sunt golite de haine

La sfârșitul lunii noiembrie, Federația Caritas a pus în zece locuri din Timișoara 20 de containere, în care oamenii pot lăsa haine, încălțăminte, genți sau jucării pentru nevoiași. Acestea sunt sortate la Lugoj, iar cele care sunt prea uzate sunt trimise la reciclat.

Containerele pot fi găsite pe Calea Sever Bocu – în stația de autobuz „Sf. Apostoli Petru și Pavel”, pe Calea Buziașului – zona Profi, pe trotuar, între bănci, în Cartierul Soarelui – în stația de autobuz de la Parcul Sudului, pe Calea Girocului –pe colț, în stația „Ioan Stanciu”, pe Calea Șagului – lângă parc, zona Steaua, pe strada Transilvania – în zona benzinăriei Rompetrol, pe strada Gheorghe Lazăr – în stația de autobuz de la Kaufland, în intersecția Căii Torontalului cu Bulevardul Cetății – în stația de autobuz, vizavi de Romstal, pe Calea Aradului – în stația de autobuz „Liege” din Piața Verde, Stadionul „Dan Păltinișanu”, lângă magazinul din intersecția cu Surorile Martir Caceu.

Citeşte şi JAF ca la Hollywood în Iaşi. Cum au reuşit nişte hoţi să fure zeci de laptop-uri şi smartphone-uri