Imagini senzaţionale cu Alina Puşcaş. Vezi cât de mult i-a crescut burta în ultima lună

Alina Puşcaş este o femeie fericită şi dezvăluie că faptul că va deveni mamă peste câteva luni o face să se simtă foarte împlinită.

18 iun. 2015, 17:16

Alina Puscas e gravida si va deveni mamica de baiat. Chiar daca nu mai are silueta de altadata, vedeta de televiziune nu se sfieste sa apara dezbracata in public, scrie wowbiz.ro.

Citeşte şi  Cine este tatăl copilului Alinei Puşcaş FOTO

Alina Puscas a fost prezenta, la sfârşitul lunii mai, la petrecerea Viva. Aceasta a fost prima aparitie publica dupa ce prezentatoarea a anuntat ca este insarcinata cu primul ei copil.

La gală, Alina Puşcas a purtat o rochie de culoare galbena, vaporoasa, care i-a scos in evidenta bustul.

Rochita vaporoasa a lasat la vedere si burtica vedetei însărcinată în cinci luni.

Nu a fost nevoie de un efort prea mare să mă cucerească pentru că, din mărturisirile lui, a fost el de la bun început, nu a simţit nevoia să cosmetizeze ceva din aspectele care îl reprezintă. M-a cucerit cu felul lui de a fi, cu o oarecare timiditate care pe mine mă topeşte de fiecare dată, cu discuţii despre lucruri necunoscute mie şi care mă cam depăşeau, dar care mă provocau şi următorul lucru pe care îl făceam după întâlnire era să caut pe Google informaţii despre cele discutate. Cu privirea şi ochii lui fascinanţi, cu chimia şi potrivirea perfectă între noi. Nu există un singur ingredient pentru o relaţie reuşită. Vorbim despre o reţetă cu ingrediente precum: iubirea şi pasiunea, în primul rând, respectul, grija, toleranţa, devotamentul, încrederea şi comunicarea. Nu aş rămâne niciodată într-o relaţie care mi-ar face rău, care aş simţi că s-a consumat, din toate punctele de vedere„, a declarat prezentatoarea de la Antena 1 despre tatăl copilului ei, pentru cancan.ro.