IMAGINI SENZAŢIONALE. Cum arăta Gigi Becali când mergea cu oile la păscut FOTO

Gigi Becali a devenit foarte cunoscut în fotbalul românesc după Revoluţie. Înainte de '89, Gigi becali s-a apropiat, prin intermediul lui Victor Becali, de cei mai valoroşi jucători de la echipa naţională.

02 sept. 2016, 07:01
IMAGINI SENZAŢIONALE. Cum arăta Gigi Becali când mergea cu oile la păscut FOTO

Gigi Becali era nedespărţit de Gheorghe Hagi, iar vărul său, Victor Becali, avea o relaţie foarte bună cu Dorin Mateuţ, fostul câştigător al Ghetei de Aur.

Gigi Becali, cadou FABULOS pentru cele trei fiice. A scos din cont 1,5 MILIOANE DE EURO

„Practic, ei au intrat în acest anturaj select, al tricolorilor, prin Hagi şi Mateuţ. Erau ca timbrul pe scrisoare, le conduceau maşinile şi-i duceau dintr-o parte în alta. Acolo unde erau fotbaliştii, se aflau şi ei. Încă de atunci, Gigi Becali le mai aducea fotbaliştilor lapte, smântână şi brânză, însă averea a făcut-o după Revoluţie, din capitalul lăsat de tatăl sau”, a povestit unul dintre prietenii comuni ai verilor Becali.

Situaţie PENIBILĂ pentru GIGI BECALI. Este RUŞINE MARE

Gigi becali nu şi-a ascuns niciodată trecutul şi a recunoscut că în tinereţe mergea cu oile la păscut. De altfel, într-una din cărţile scrie în închisoare, latifundiarul a publicat o fotografie în care apare alături de un berbec din turma sa. Gigi Becali este îmbrăcat în haine tradiţionale ale comunităţii aromâne.