Imagini sfâşietoare. Un cal epuizat se zbate în agonie pe marginea şoselei, medicul a refuzat să-l ajute VIDEO

Un cal în agonie a zăcut mai bine de o oră pe marginea şoselei, în localitatea suceveană Schela, până a primit ajutor. Epuizat şi înfometat de stăpân, animalul s-a prăbuşit în timp ce trăgea o căruţă plină de cartoane. Proprietarul a chemat un veterinar, dar acesta a refuzat să ajute calul fără plată. Abia al doilea medic s-a îndurat şi chiar a reuşit să-l pună pe picioare.

11 mart. 2015, 06:51
Imagini sfâşietoare. Un cal epuizat se zbate în agonie pe marginea şoselei, medicul a refuzat să-l ajute VIDEO

Calul s-a prăbuşit pe drum, la ieşirea din comuna Scheia. Proprietarul a încercat să îl ridice, dar pentru că animalul nu se putea mişca, a chemat în ajutor un veterinar.

De hrănit, e hrănit, dar cred că e de la mâncare, poate ceva mucegăit. Trebuie tratament, dar dacă nu plătesc…„, a spus veterinarul, care a refuzat să ajute animalul epuizat.

Citeşte şi Descoperire bizară pe plaja din Mamaia. Un taur a fost găsit mort la malul mării VIDEO

Pentru că animalul nu a reuşit să se ridice nici după o oră, oamenii au chemat un alt veterinar. „A fost epuizat. Nu e nici primul, nici ultimul care cade. Am mai avut cazuri. Dacă ei lucrează toată ziua până seara cu el şi îi dau de mâncare o dată pe săptămână, e normal„, a spus medicul.

Poliţia animalelor a deschis o anchetă ca să afle dacă stăpânul îşi îngrijeşte calul. Omul foloseşte animalul la cărat cartoane şi fier vechi, pe care le vinde ca să îşi câştige existenţa.