Imagini şocante, accident surprins de camerele de supraveghere. Şoferul vinovat, încătuşat VIDEO

Imagini şocante cu un accident surprins în direct de o cameră de supraveghere, la Bacău. Un şofer băut a intrat cu viteză în maşina din faţa lui şi a proiectat-o într-un alt autoturism. Individul a făcut apoi un adevărat circ pe stradă. A fost la un pas să se ia la bătaie cu unul dintre şoferii nevinovaţi pe care i-a acroşat, s-a certat cu poliţiştii şi în cele din urmă a fost încătuşat. Patru oameni au fost răniţi în urma accidentului, printre care şi o gravidă.

14 aug. 2015, 13:43
Imagini şocante, accident surprins de camerele de supraveghere. Şoferul vinovat, încătuşat VIDEO

Imagini uluitoare au fost suprinse pe un pod din Bacău. Un şofer băut a intrat cu viteză în maşina din faţa lui şi a proiectat-o într-un alt autoturism. Potrivit România TV, imediat după accident, şoferul vinovat se dă jos din maşină, dar reuşeşte cu greu să se ţină pe picioare. Martorii spun că omul mirosea puternic a alcool. Unul dintre şoferii loviţi vine să îi ceară socoteală, dar bărbatul îşi iese din minţi şi sare la bătaie.

Un echipaj de poliţie ajunge la locul accidentului chiar în timp scandalului, iar unul dintre agenţi reuşeşte să îl oprească pe şoferul recalcitrant chiar înainte ca lucrurile să degenereze.

Şoferul vinovat a fost încătuşat şi urcat apoi în maşina poliţiei. La spital s-a dovedit că individul avea o alcoolemie de 2 la mie în sânge. Patru oameni au ajuns la spital după accident, între care şi o gravidă.

Vezi: Accident rutier pe DN68A, în Hunedoara