Imagini şocante. Conflict sângeros la un bar din municipiul Buzău, după meciul Franţa-România Video

Conflict sângeros la un bar din municipiul Buzău, după meciul România-Franţa. După o noapte de beţie, trei tineri, printre care şi fiul unui consilier judeţean, s-au bătut cu tot ce au găsit la îndemână.

11 iun. 2016, 15:18
Imagini şocante. Conflict sângeros la un bar din municipiul Buzău, după meciul Franţa-România Video

Trei tineri din Buzău, printre care și fiul unui consilier județean, au fost protagoniștii unei bătăi desprinse parcă din filmele de acțiune. Amețiți de aburii alcoolului, aceștia s-au luat la bătaie, sâmbătă dimineață, după ce au petrecut o noapte întreagă într-un bar de pe strada Armoniei.

Din primele informații confirmate de IPJ, se pare ar fi vorba numai despre doi protagoniști ai sângerosului scandal, însă angajații barului susțin că bătăușii au fost trei.

Seara a decurs normal în localul de pe strada Armoniei, povestește un angajat. După ce au urmărit meciul României, tinerii s-au delectat cu un spectacol de karaoke, petrecerea continuând până spre dimineață. În zorii zilei, doi tineri i-ar fi cerut celui de-al treilea să părăsească localul, moment în care s-a dezlănțuit urgia. Cei trei s-ar fi luat la bătaie în bar, unde au spart pahare și au aruncat cu diverse obiecte, după care au ieșit afară, iar încăierarea a continuat.

După spusele martorilor, tânărul care se vede pe imagini ar fi reușit să îi răpună pe ceilalți doi, nu înainte de a încasa și el un pahar în tâmplă, dovadă stând sângele care îi șiroiește pe tot corpul, scrie reporterbuzaian.

Angajații barului au fost cei care au chemat ambulanța, pentru a-i prelua pe răniți. În locul unde a avut loc bătaie au rămas bălți de sânge. Unul dintre protagoniști, care a ieșit, se pare, cel mai puțin șifonat din încăierare, a avut și el nevoie de îngrijiri medicale, după ce ar fi fost rănit la cap cu un pahar.

Polițiști de la IPJ Buzău au ajuns imediat la fața locului și au deschis o anchetă, pentru a stabili împrejurările producerii evenimentului.  Pentru fapta lor, cei trei s-ar putea alege cu dosare penale pentru lovire sau alte violențe și distrugere.