Imagini şocante. Copil bruscat de mamă şi smuls din braţele tatălui

Imagini șocante au fost surprinse în Târgu Jiu! Cu o furie de nestăpânit, o mamă, medic psihiatru de profesie, lovește cu piciorul poarta unei curți, apoi își smulge fetița din brațele fostului soț, iar pe el îl lovește zdravăn.

05 mart. 2021, 15:09
Imagini şocante. Copil bruscat de mamă şi smuls din braţele tatălui

Un bărbat îşi acuză fosta soţie că a bruscat copilul pe care cei doi îl au împreună. Bărbatul a depus plângere la Poliţie şi la Direcţia pentru Protecţia Copilului după un incident petrecut în urmă cu o lună în Târgu Jiu, când a venit să-şi ia copilul de la fosta soţie. Cei doi sunt în prezent în partaj după divorţ.

Presa a difuzat imagini de la un incident, în care se vede cum fosta soţie, un medic psihiatru, lovește cu piciorul poarta unei curți apoi își smulge fetița din brațele fostului soț, iar pe el îl lovește zdravăn. Apoi pleacă, grăbită, spre mașină. Își urcă micuța speriată pe scaunul din fata si ii acopera privirea copilei atunci cand tatal vine s-o linisteasca, potrivit stirilekanald.ro.

Citeşte şi: Audieri-bombă în Capitală. Mai mulţi poliţişti, acuzați de răpire și tortură: ”Îmi dădeau cu picioarele în coaste şi cu pumnii în cap”

Bărbatul susţine că este îngrijorat de ce se intampla cu copilul lui.

„Am sesizat protectia copilului si am solicitat ca mama sa fie consiliata pentru ca are un comportament ce imi da de gandit”, spune avocatul tatălui.

În schimb, avocata mamei susţine că aceasta „se ocupă impecabil de fetiță”.

Rămâne de văzut dacă în urma acestui scandal polițiștii și inspectorii de la direcția pentru protecția copilului vor lua măsuri.

Citeşte şi: Elevi de clasa a II-a, terorizaţi de învăţător: „Te ia mama dracului, treci mai departe”. Părinţii îl acuză că a şi lovit copii