Imagini șocante cu Delia! În ce ipostaze a apărut celebra artistă: „Azi am chef să fac scandal”

Delia șochează din nou! Vedeta este pusă pe „Scandal” și nu îi este rușine să recunoască. Iată despre ce este vorba.

23 iun. 2023, 23:19
Imagini șocante cu Delia! În ce ipostaze a apărut celebra artistă: „Azi am chef să fac scandal”
Imagini șocante cu Delia! În ce ipostaze a apărut celebra artistă: „Azi am chef să fac scandal”

Delia ne-a obișnuit cu surprize zi de zi. Artista a demonstrat în repetate rânduri că este cât se poate de nonconformistă, iar controversele se țin lanț când vine vorba despre ea. De această dată, cameleonica și mereu surprinzătoarea Delia revine cu un nou single, ”Scandal”, în colaborare cu HVNDS.

Delia a apărut în ipostaze cât se poate de sexy și de provocatoare. Dat fiind genul muzical al noului single, aceasta abordează un cu totul alt stil, mult mai „dur”, arătând tuturor că poate să fie și fată rea.

Citește și: Experiența trăită de Delia în timpul unui concert. Ce i s-a întâmplat artistei: „Mi s-a făcut pielea de găină”

Piesa, un mix de stiluri muzicale rock-trap este un adevărat manifesto al rebelilor, al celor care nu respectă regulile și care vor să își facă vocea auzită. ”Scandal” a fost compusă de Delia, Alex Cotoi, Johnny și Iustin, versurile Delia, Iustin Radu Câmpeanu și Onel, iar la productie Alex Cotoi a inserat amprenta HVNDS în acest mix neașteptat, după cum arată Trăiește Muzica.

Videoclipul pentru ”Scandal” a fost regizat și filmat de Bogdan Daragiu, cu care Delia a mai colaborat și pentru alte piese precum ”Cum ne noi”, ”Aruncă-mă”, ”Dragoste cu dinți” sau ”Între noi”. Pentru acest video, Delia a colaborat cu Claudiu Burcă (make-up), George Cozma (hair) și Hilke Muslim (styling).

HVNDS, proiectul muzical format din Iustin, Johnny, Onel și Niki, a fost înființat în 2016, și a devenit cunoscut publicului prin piesele virale și colaborările cu Șatra B.E.N.Z., NOSFE, RAVA, Killa Fonic, Azteca și Nane.

„Îmi place să mă joc, să experimentez din punct de vedere muzical, așa că am petrecut mult timp în studio cu Alex Cotoi și am dat frău liber imaginației și creativității. Când am început să compun ”Scandal”, am simțit că HVNDS va aduce acel flavour de care piesa avea nevoie să fie completă. Enjoy!”, a spus Delia.

La începutul primăverii, Delia a lansat single-ul ”Lololo”, o piesă care a cucerit România și topurile radio și TV. „Scandal” va fi inclus pe albumul „Flexx” pe care Delia îl va lansa în toamnă, un album cu un sound complex și cu colaborări surpriză.

Citește și: Scandal și urlături după ce a fost înșelată în mod repetat. Delia și-a părăsit partenerul după ani întregi de relație: „Ne-am bălăcărit, ne-am certat”