Imagini şocante cu tentativa de crimă de la Costin Georgian. Tânără de 20 de ani a avut zile VIDEO ŞOCANT

Imagini cu prima tentativă de omor comisă de ucigașa de la metrou, surprinse pe camerele de supraveghere din stația de metrou Costin Georgian, circulă în mediul online.

13 dec. 2017, 18:50
Imagini şocante cu tentativa de crimă de la Costin Georgian. Tânără de 20 de ani a avut zile VIDEO ŞOCANT

O femeie de 36 de ani, suspectată de uciderea unei tinere, a fost arestată pentru 24 de ore, urmând să fie dusă în faţa judecătorilor, cu propunerea de arestare preventivă. Anchetatorii încearcă să afle care este motivul crimei.

Anterior, suspecta ar fi încercat să ucidă o altă fată, o tânără în vârstă de 20 de ani, la staţia de metrou Costin Georgian. Fata a opus rezistenţă atunci când femeia a încercat să o împingă în faţa trenului şi a reuşit să fugă. Nu a mers imediat la poliţie, ci s-a dus acasă şi le-a povestit părinţilor. Ulterior, în stare de şoc, a depus o plângere.

Sesizarea a fost depusă în acelaşi timp în care o tânără de 25 de ani îşi pierdea viaţa, fiind împinsă de aceeaşi femeie, potrivit informaţiilor de la dosar.

Pe baza descrierii făcute de fata de 20 de ani, poliţiştii au analizat imaginile surprinse de camerele de supraveghere de la metrou şi au depistat-o pe femeie. A fost dusă la audieri, unde nu şi-a recunoscut fapta, însă s-a recunoscut în imagini. Nu era coerentă, iar anchetatorii nu au găsit un fir logic în declaraţiile ei, au precizat surse judiciare.

 

Femeia suspectată că a ucis tânăra la metrou scria mesaje incoerente pe pagina sa de socializare şi pretindea că a fost abuzată sexual de către fratele ei, spunând că a intrat în greva foamei pentru că nu i se face dreptate. Pe profilul de Facebook al Magdalenei Şerban, agresoarea de la metrou, există mai multe mesaje care nu au logică. Îşi acuză fratele de abuz sexual, dar şi alte persoane că ”i-au distrus reputaţia pentru serviciul de servitoare în domicili particulare”. Ea susţine că a lucrat în Spania ca menajeră, dar mai multe persoane au filmat-o în intimitate şi ”i-au stricat viaţa socială”.

Pe pagina sa de socializare mai multe persoane se declară revoltate de faptul că niciunul dintre cei 300 de prieteni ai femeii nu a sesizat că aceasta are probleme de natură psihică.