IMAGINI ŞOCANTE. Cum se rezolvă conflictele în trafic la Moscova. Şoferii s-au alergat cu automate Kalashnikov VIDEO

Imagini incredibile din capitala Rusiei! Mai mulți șoferi s-au alergat pe străzile din Moscova cu puști automate AK-47 și alte arme în plină zi, în urma unui conflict între mai multe clanuri mafiote.

25 mai 2020, 20:05

Scandalul a început ca un conflict în trafic banal, atunci când șoferul unei mașini a refuzat să facă loc unei alte mașini pe un drum îngust. Șoferii și pasagerii celor două mașini au început apoi să se certe. Conflictul s-a mutat apoi într-o parcare din apropiere, ajungându-se la focuri de armă și amenințări.

O persoană a fost rănită. Aceasta a declarat că nu are legătură cu conflictul și că se afla în zonă pentru a închiria un apartament dintr-un complex de locuințe, fiind victimă inocentă a conflictului.

Mai mulţi martori au filmat scenele în ciuda gloanțelor care zburau prin aer din arme automate care semănau cu AK-47 produse de Kalashnikov.  Polițiștii au clarificat ulterior, spunând că e vorba de arme de vânătoare Saiga, produse tot de Kalashnikov pe baza celebrului pistol-mitralieră.

Poliția nu a oferit încă detalii despre ce a provocat scenele violente, dar mai multe surse au speculat că acestea au legătură cu un conflict izbucnit între mai multe clanuri rivale care activează în domeniul pompelor funebre. Cinci bărbați au fost reținuți de polițiști pentru investigații. 

Investigația continuă, acuzațiile fiind de tentativă de omor, posesie ilegală de arme de foc și huliganism.


loading...